299 kr inkl. mva.


☀ Ikke gå glipp av sommertilbudene!
Sjekk forsiden for en tilbudsoversikt

Tomt på lager

Ekspress: 1-4 dagers levering fra OsloUnik fettforbrenner som består av kalsiumpyruvat. PEAKs Calcium Pyruvate fremskynder fettreduksjon og forbedrer utholdenheten.

  • Stimulerer fettforbrenningen
  • Forbedrer yteevnen i utholdenhetsidretter
  • Høydosert og lett å bruke

Calcium Pyruvate er et unikt produkt som består av rent, konsentrert kalsiumpyruvat som er lett å dosere. Det kan brukes til to forskjellige formål: for å stimulere fettforbrenningen og dermed påskynde defferesultatene, og for å forbedre utholdenheten i utholdenhetskrevende idretter og treningsformer.

Kalsiumpyruvat består – som navnet antyder – av en forbindelse av kalsium og pyruvat. Kalsium er mest kjent som et livsnødvendig mineral som er viktig for et sterkt skjelett og normal muskelfunksjon, men når det gjelder kalsiumpyruvat, fungerer kalsiumet kun som bærer av det pyruvatet som står for den fettforbrennende virkningen.

Pyruvat er en nøkkelkomponent i det såkalte sitronsyresyklusen, som er den prosessen der musklene utvinner energi fra fett og karbohydrater. En velfungerende sitronsyresyklus er avhengig av tilstrekkelige mengder pyruvat, og er med andre ord avgjørende for høy fettforbrenning. Calcium Pyruvate gjør det lettere å redusere kroppsfettet under en diett, men kan også brukes for å få bedre yteevne under utholdenhets- og cardiotrening

EAN: 5453001850917