Polar Grit X White S/M

100 kr rabatt
1 vurdering

4599 kr 4499 kr inkl. mva.


Husk å fylle kurven med alt du trenger!
Grunnet ekstrem pågang utvider vi salget litt til.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloOutdoor multisportsklokke med GPS, pulsmåling fra håndleddet og lang batteritid. Funksjoner tilpasset terreng- og friluftsentusiaster. Vekt 64 gram.

Polar Grit X er en outdoorklokke for alle som foretrekker terrenget fremfor landeveien. Med hardført og lett design, ultralang batterikapasitet og holdbarhet av militærstandard, kan du stole på Polar Grit X selv på de tøffeste turene dine. Importer nye ruter fra Komoot og la ruteveiledning i sanntid holde deg på rett kurs. Hold energinivået oppe med påminnelser om påfyll av næring, og få detaljert statistikk om motbakker og nedoverbakker med funksjonen Hill Splitter™. Polar Grit X hjelper deg til å optimalisere ytelsen din ved å følge med på treningsbelastning og restitusjon gjennom natten, og foreslå ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset dagsformen din. Planlegg og analyser treningen din i detalj med Polar Flow, den ultimate treningsplattformen på nett.


Polar Grit X er en kompromissløs kombinasjon av robust, holdbart og lett design, og avanserte treningsfunksjoner. Med Polar Flow har du tilgang til alle mulighetene som treningsplattformen tilbyr.


Polar Grit X hjelper deg gjennom de tøffeste og utroligste øktene med funksjoner for påminnelser om påfyll av energi, ruteveiledning og ultralang batterikapasitet.

Polar Grit X gir deg minst 40 timer kontinuerlig treningstid på bare 64 gram MIL-STD-810G-kvalitet. Strømsparingsalternativer trekker batterikapasiteten opp til 100 timer.

Funksjonen FitSpark™ veileder deg til variert trening med treningsprogrammer tilpasset dagsformen din.

Ruteveiledning i sanntid og importering av ruter fra Komoot holder deg på rett kurs og lar deg utforske nye områder på en trygg måte.

 

M/L: håndleddsomkrets 145-215 mm

SKU: polar-90081735 EAN: 725882054223