POLAR VANTAGE V BLK

1 vurdering

4999 kr inkl. mva.


Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloPREMIUM MULTISPORTKLOKKE FOR FLERE TYPER TRENING OG TRIATLON

Tren smartere og få frem vinneren i deg med Polar Vantage V, en premium multisportklokke designet for eliteutøvere – og alle som trener som en. Hvis du er ute etter en banebrytende, vanntett treningspartner for triatlon- eller maratontrening, er Vantage V den perfekte sportsklokken for deg.

BANEBRYTENDE SPORTSTEKNOLOGI

De nyeste innovasjonene innen bærbar teknologi sørger for at Polar Vantage V gir deg alle de nøyaktige treningsdataene du trenger for å maksimere ytelsen din.

NESTE GENERASJON AV PULSMÅLING FRA HÅNDLEDDET

Polar Vantage V introduserer neste generasjon pulsmåling: Polar Precision Prime. Denne innovasjonen kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og forhindrer dermed noen av bevegelsene som kan forstyrre pulssignalet og gi upålitelige målinger.

På denne måten blir pulsmålingen nøyaktig selv under de mest krevende forhold og treningsøkter.

FØLG MED PÅ DIN LØPSKRAFT

Polar Vantage V er den første klokken som måler løpskraft fra håndleddet. Løpskraft er et godt supplement til pulsmåling – det hjelper deg med å følge med på den eksterne belastningen av løpingen din. Kraften reagerer på endringer i intensitet raskere enn pulsen din, og derfor er løpskraft en god veiledende måling i intervall- og bakkeøkter. Du kan også bruke den til å opprettholde et stabilt innsatsnivå under løping, for eksempel i en konkurranse. Beregningen utføres med Polars egen algoritme, og den er basert på dine GPS- og barometerdata. Polar Vantage V bruker løpskraft til å beregne muskelbelastningen din. Muskelbelastning er belastningen treningsøkten legger på leddene og muskel- og skjelettsystemene dine.

OPTIMALISER TRENINGEN DIN

Hvis du vil trene som en proff, må du restituere som en proff. Polar Vantage V hjelper deg med å finne den rette balansen mellom trening og hvile, samt holde deg fri for skade med en helhetlig og unik løsning for måling av treningsbelastning og restitusjonsstatus.

ANALYSER TRENINGEN DIN

Den nye funksjonen Training Load Pro™ gir deg en omfattende oversikt over hvordan treningsøktene belaster kroppen din på ulike måter.

UNNGÅ OVERTRENING OG SKADER

Få tilbakemelding på om kroppen din er klar for trening og se din restitusjonsstatus med funksjonen Recovery Pro™.

MER ENN EN SPORTSKLOKKE

Når du trener med Polar Vantage V, får du tilgang til hele Polar-økosystemet. Alle treningsdataene dine er enkelt tilgjengelig i Polar Flow. Du kan også automatisk synkronisere treningsdataene dine med andre tjenester som Strava eller TrainingPeaks.
DEN ULTIMATE TRENINGSPLATTFORMEN

Med omfattende treningsplanleggings- og analyseverktøy, en automatisk treningsdagbok, fremdriftsrapporter og mye mer, hjelper Polar Flow deg med å oppnå alle treningsmålene du setter deg.

TRENINGSDATA FOR TRENEREN DIN OGSÅ

Del alle treningsdataene med treneren din, få øyeblikkelig tilbakemelding og planlegg sesongen sammen ved hjelp av den kostnadsfrie Polar Flow for Coach-tjenesten.

POLAR H10 PULSSENSOR

Når det gjelder nøyaktighet og tilkoblingsmuligheter, er pulssensoren Polar H10 det rette valget. Mål pulsen din med maksimal presisjon, og koble pulsen til to Bluetooth-treningsenheter samtidig. Med Polar H10 er pulsmålingen mer nøyaktig enn noensinne. Polar H10 kommer med Polar Pro-stropp, en myk tekstilstropp med forbedrede elektroder for å sikre at pulsen din måles nøyaktig og uten forstyrrelser. Materialet er behagelig å ha på, og silikonpunktene og den forbedrede låsespennen holder stroppen godt på plass.

Spesifikasjoner:

 • Mål: 46 x 46 x 13 mm
 • Vekt: 66 g
 • Display: Alltid påslått fargetrykkskjerm med Gorilla Glass. Størrelse 1,2″, oppløsning 240 x 240.
 • Batteri: 320 mAh Li-pol batteri. Batterilevetid opptil 40 timer i treningsmodus (GPS og pulsmåling fra håndleddet).
 • GPS og barometer: Integrert GPS og GLONASS. Assistert GPS for rask registrering av tid. Barometrisk høyde, stigningsprosent, oppstigning og nedstigning.
 • Tilkoblingsmuligheter: Bluetooth lavenergi. Tilpasset USB-kabel for lading og datasynkronisering.
 • Klokke: Tid og dato. Alarm med slumreknapp.
 • Grensesnittspråk: Engelsk, tysk, fransk, italiensk, nederlandsk, norsk, spansk, portugisisk, svensk, finsk, dansk, polsk, russisk, tyrkisk, indonesisk, tsjekkisk
 • Sensorer: Kompatibel med Polar BLE pulssensorer.
 • Vanntetthet: Vanntett (WR30)

I Esken:

 • Polar Vantage V pro multisportklokke
 • Ladekabel
 • Polar Vantage V brukerhåndbok
 • Informasjonsnotat

Størrelse:
‎ S: håndleddsomkrets 130–185 mm
M/L: håndleddsomkrets 155–210 mm

SKU: 90069668 EAN: 725882046501