PS Hyperaemia Advantage+ 3kg


799 kr


Tomt på lager


  • Best før: 8. november 2025

Hyperaemia Advantage+ er en shake med 33 gram protein, 50 gram vitargo (karbohydrater) og 0 gram sukker per porsjon! Tilsatt BCAA, EAA, glutamin og kreatin - laget for økt muskelmasse! 

Tas før trening som en shake med protein og karbo, pre-workout for økt tilførsel av næringsstoffer til musklene før trening.

Hyperaemia Advantage+ er laget for å sikre deg hyperemi, altså økt tilførsel av blod til musklene dine, det skjer gjennom virkestoffene protein, vitargo, BCAA, EAA, glutamin og kreatin, som sikrer deg bedre omstendigheter for hypertrofi. Det betyr økt muskelmasse.

Hyperaemia Advantage+ er designet for maksimal absorpsjon av næringsstoffer for å fremme det beste anabole miljøet for hypertrofi.

Egenskaper:

  • Formell for økt tilførsel av næringsstoffer til musklene før trening
  • 33 gram protein, 50 gram vitargo (karbohydrater) og 0 gram sukker per porsjon
  • Tilsatt BCAA, EAA, glutamin og kreatin

Hva er Hyperaemia Advantage+?
Teorien om hyperemi i seg selv er definert som “en økning av blod i karene som leverer vev eller et organ i kroppen.”

Bare det betyr mengden blod i en kroppsdel eller et organ på en gang. I hvile har skjelettmuskulaturen ca. 3 ml blod per 100 g. Når en muskel blir trent, kan mengden blod øke til 100-200ml per 100g. Nå med nye testmetoder har de øvre grensene for blodstrøm i skjelettmuskulatur avslørt verdier i størrelsesorden 300–400 ml·min per 100 g (30–40L min-per kg). (Fig. 1)

Trenger muskler karbohydrater?
Når vi trener på 0,7 respirasjonsfrekvens med 60-70% maks hjertefrekvens, kjent som aerob, bruker vi fett som drivstoffkilde. Men når vi øker intensiteten til 1,0 respirasjonsfrekvens ved over 80% HRM, bruker vi karbohydrater. De er i form av glukose som enten har blitt frigjort fra glykogenlagrene eller som en glukosepolymer.

Hvor mye karbohydrater kreves?
Det er mulig å brenne opptil 150g glukose under en intens treningsøkt. Glykogenlagrene er begrenset og avhenger i stor grad av: A, en idrettsutøvers ernæringsstatus. B, intensitet og treningsnivå. Endogene glykogenlagre under moderat til høy intensitetsnivå (65 – 85% VO2max) trening kan bare vare fra 90 minutter til 3 timer.

Studier viser at reduksjoner i muskelglykogen ble kompensert med 49% når CHO ble gitt før og under motstandsøvelse. Ved 1,0 g CHO/kg gitt før trening og 0,5 g CHO/kg gitt hvert 10. minutt gjennom hele treningen, kan dette opprettholde muskelglykogenlagrene og forbedre fordelene ved trening. Uttømming av glykogen er også forbundet nedbrytning av muskelvev og undertrykkelse av immunsystemet.

Hvorfor legge glutamin til karbohydrater?
En annen 3-gruppestudie med gruppe 1: glutamin, gruppe 2: CHO og gruppe 3: glutamin + CHO-polymer kombinert, viste lavere plasmainsulinkonsentrasjon i gruppe 1 enn i gruppe 2. Imidlertid hadde gruppe 3 med glutamin + CHO-polymer høyeste plasmainsulinkonsentrasjon. (Fig. 2)

Hvorfor kombinere karbohydrater og EAA før, intra og etter?
En studie med 2 grupper, med gruppe 1: CHO (6,2%) og gruppe 2: CHO (6,2%) + PRO (1,5%): før, intra og etter, viste høyere nivåer av det anabole hormonet insulin og betydelig lavere nivåer av det katabolske hormon kortisol hos deltakerne som inntok CHO + PRO. Også en 26 % reduksjon i proteinnedbrytning. Videre ble muskeltverrsnittsareal av type I, 2a og 2b fibre økt med CHO + PRO-gruppen. Inntak av 6 – 20 g EAA og 30 – 40 g høyglykemisk CHO innen tre timer etter en treningskamp og rett før trening har vist seg å stimulere muskel PRO-syntese betydelig.

Hva gjør det å legge til kreatin i blandingen?

Tilsetning av kreatin av god kvalitet med høy absorpsjonshastighet som kreatin trimalat kan utgjøre en stor forskjell for muskelgjenoppretting. En 3-gruppestudie med gruppe 1: PRO. Gruppe 2: PRO + CHO og gruppe 3: Cr + PRO + CHO, viste endringer i styrke og muskelhypertrofi var størst i gruppe 3: Cr + CHO + PRO-gruppen. En annen 2-gruppestudie fant endringer i styrke og muskelmasse i gruppe 1: Cr + CHO-gruppen fikk betydelig mer kroppsmasse (5,4 % økning fra baseline) sammenlignet med gruppe 2: PRO + CHO-gruppen (2,4 % økning). (Fig. 3)

Hva gjør tilsetning av leucin?
Leucin har blitt rapportert å øke proteinsyntesen ved å øke fosforyleringen av proteiner involvert i mTOR-signalveien. En studie viste at leucin alene ikke hadde noen effekt på muskelvekst. Men når det ble tatt med 0,5 g per kg kombinert med trening, førte det til en økning i differensieringen av satellittceller, og øker tverrsnittsarealene til myofibere. (Fig.4)

Derfor kan et kontinuerlig høyt leucininntak kombinert med regelmessig trening forbedre anabole effekter i skjelettmuskulatur og muskelkvalitet ved å aktivere satellittcelledifferensiering mer effektivt.

Er alle karbohydrater like?
En av de største årsakene til Hyperaemia Advantage+ effektivitet er også grunnen til at den er dyrere. Billigere maltodekstrin, veldig vanlig i både gainers og intraformler, absorberes og brukes langsommere. Det er et problem når magetømmetiden er avgjørende for opptak og levering av glukose.

En studie ble utført 2 ganger med ca. 550 ml av en løsning som inneholdt 13,5 % karbohydrater gruppe 1: blanding av monomer glukose og kortkjedede glukoseoligomerer (maltodekstrin) og gruppe 2: langkjedede glukosepolymerer sammensatt av 78 % amylopektin og 22 % amylose (Vitargo) ).

Resultatet viste at den halve tømmetiden for den viskøse (V) drikken var raskere (17,0 (6,2–31,4) min) enn for den moderat hypertone (M) drikken (32,6 (25,2–40,7) min). (Fig. 5) I tillegg var mengden karbohydrat levert til tynntarmen større i løpet av de første 10 minuttene etter inntak av (V)-drikk enn etter inntak av (M)-drikk. (Fig.6)

Hvordan bruker jeg Hyperaemia Advantage+?
Hvis du trener tidlig om morgenen på tom mage, ta 100g med 250-400ml vann 30 min før trening. Ta en ny 100g intra treningsøkt med 400-500ml vann. PWO ta 100g med 250ml vann. Hyperaemia Advantage+ er designet for maksimal absorpsjon av næringsstoffer for å fremme det beste anabole miljøet for hypertrofi.

Per 3 scoops per 100g
Energy (kJ) – Energi (kJ) 1457
Energy (kcal) – Energi (kcal) 347
Fat – Fett (g) 0,1
of saturated – hvorav mettet (g) 0
Carbohydrate – Karbohydrat (g) 51
of sugars – hvorav sukkerarter (g) 0
Protein – Protein (g) 33,8
Salt – Salt (g) 0,6

  • Dette tillegget erstatter ikke en variert & sunn diett.
  • Ikke overskrid mer enn 3 porsjoner (300 g) per dag.
  • Ikke til bruk for barn og gravide.
  • Brukes med en aktiv livsstil og trening.

Ingredienser: vitargo, leucin øyeblikkelig, glutamin, BCAA 2:1:1 Instant (l-leucine, l-isloleucine, l-valin), kreatinacetat, syre (DL-malinsyre), fenylalanin, natriumsitrat, trikaliumsitrat, magnesiumsitrat, glykopump, metionin, treonin, lysin, histidin, tryptofan, søtner (E360) stevia.
Kan inneholde sporstoffer av nøtter, melk og soya

 

EAN: 7090044430423