PS Meal Prep 4.5kg

194 kr rabatt
3 vurderinger

805 kr


Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!Den ultimate måltidserstatteren med  8 gram fett, 42 gram protein og 63 gram karbohydrater - PS Meal Prep ble laget for å legge til et eller erstatte et måltid, så nært som mulig til ekte, “whole food” mat!

Bli kvitt fett og oppretthold eller øk muskelmasse i lag med trening! 

Protein fra 3 ulike kilder, egg, ris og erteprotein. Med essensielle fettstoffer, kokos (MCT)- og linfrøolje, samt konjugert linolsyre (CLA). 

PS Meal Prep er et unikt supplement av mange grunner. De fleste som ønsker å erstatte et måltid, eller legge til flere måltider til kostholdet, bruker måltidserstatningsprodukter (MRP). Tilsvarende MRP har en tendens til å ha en forutsigbar ingrediensliste med karbohydrater som den høyeste andelen av måltidet. Noen gainers har nærmere 80 % av kaloriene fra karbohydrater.

Ikke PS Meal Prep, her finner du kvalitets karbohydrater i lavere mengde enn tilvarende MRP, samt høyre andel protein og svært sunne typer fett.

Norsk design!

Egenskaper:

 • Måltidserstatter for deg som ønsker å miste fett og samtidig opprettholde eller øke muskelmasse
 • Laget for å forbedre din diett og ta det til et nytt nivå
 • Inneholder 8 gram fett, 42 gram protein og 63 gram karbohydrater
 • Bidrar til å redusere ditt daglige kaloriinntak 
 • Meal Prep inneholder 3 ulike proteintyper, eggprotein kombinert med ris- og erteprotein
 • Meal Prep bruker en variert blanding av essensielle fettstoffer, kokos (MCT)- og linfrøolje 
 • Inneholder konjugert linolsyre (CLA) er nyttig for de som er på slanking, fordi det kan bidra til å forbedre metthetsfølelsen, redusere sjansene for overspising og gjøre det lettere å holde seg i et kaloriunderskudd
 • Laktose- og glutenfri 
 • Svært god kvalitet på ingrediensene

Les mer detaljert om Meal Prep nedenfor. 

Hvor mange % av hver makro er optimal?

I følge daglig referanseverdier (DRV) er en gjennomsnittlig voksen person "anbefalt" å ha et daglig kaloriinntak på 2000 kcal bestående av karbohydrater: 260 g eller (45-55 %), fett: 70 g (34 %), protein: 50 g (11) %).

For en mannlig idrettsutøver på 75 kg (gjennomsnittlig vekt) som ønsker å beholde/øke muskler, vil makronedbrytningen på 2000 kcal da være karbohydrater – 250 g (50 %), protein – 150 g (30 %), fett – 44 g (20 %). 

For fettbehov basert på DRV er dette lavt. Men for å vokse og vedlikeholde muskler må det være nok protein. Så protein har blitt prioritert fremfor fett. Meal Prep ble laget for å legge til et måltid eller erstatte et måltid, så nært som mulig til ekte, “whole food”  mat.

Er Meal Prep som et EKTE måltid?

Faktisk er Meal Prep basert på makroene for det vanligste måltidet som spises av idrettsutøvere: 100 g kokt kyllingbryst, 250 g kokt jasminris med 100 g kokt brokkoli ca. 490 kcal med karbohydrater: 63 g (50%), protein 42 g (33%), Fett 8 g (14%).

Hvordan legges Meal Prep til kostholdet ditt?

Hvis målet ditt er å erstatte et måltid ved å bruke Meal Prep, så bare ta en servering på ønsket tidspunkt da måltidet blir erstattet, dvs. frokost, lunsj osv.

Hvis målet ditt er å øke kaloriene i ditt daglige kosthold, så legg til en servering av en Meal Prep mellom faste måltider, dvs. mellom frokost og lunsj. Prøv å ikke bruke det til 2 måltider på rad.

Hvem bør bruke Meal Prep?

Meal Prep er ideell for alle som ønsker å erstatte et måltid eller legge til et ekstra godt balansert måltid med optimale makroforhold.

Er Meal Prep forskjellig fra andre MRP-er?

Ingrediensene som brukes i standard MRP-er kan være problematiske for mange. Melk eller melkebasert protein, voksaktig mais (mais), maltodekstrin og andre ting som ofte har vist seg å oppblåse, irritere og holde vann i kroppen. Imidlertid har Meal Prep blitt formulert for å passe alle med unike ingredienser som er laktosefrie, glutenfrie og mindre sannsynlige for å forårsake negative reaksjoner.

Hvilke karbohydrater er i Meal Prep?

De 2 karbohydratkildene som er i Meal Prep er havre og isomaltulose. Havremel fra SweOat P12, er ikke bare lavt i GI, det er også glutenfritt. Det gir langvarig energi og øker ikke blodsukkeret som mais eller maltodekstrin.

Isomaltulose er et langsomt frigjørende karbohydrat, avledet fra rødbeter. Den er også glutenfri og lav GI. Disse to karbohydratene gir både en jevn og vedvarende energiforsyning, og støtter en sunn livsstil med mer balanserte energinivåer.

Fordelen med å bruke disse to karbonkildene fremfor den mer vanlig brukte mais eller maltodekstrin, dette er mindre sannsynlig for å skape topper og krasj i energinivået.

Hvilken proteinkilde er i Meal Prep?

Proteintypen i Meal Prep?

Eggprotein kombinert med ris- og erteprotein.

Eggprotein er sammenlignbart med myseprotein, bare uten laktoseproblemene. Det har en høyere aminosyrescore, høyere proteineffektivitetsscore og har samme biologiske verdi som mysekonsentrat. 

Når ris- og erteprotein konsumeres etter motstandstrening, kan det redusere fettmassen og øke den slanke kroppsmassen din samt fremme skjelettmuskelhypertrofi, kraft og styrke. 

Å kombinere ris- og erteprotein med eggprotein gir en komplett aminosyreprofil.

Hvilken type fett brukes?

Inneholder en blanding av essensielle fettstoffer, kokos-og linfrøolje. 

Linfrø er en rik kilde til alfa-linolensyre (ALA), en hovedsakelig plantebasert omega-3 fettsyre. ALA er en av de to essensielle fettsyrene du må få fra maten du spiser, siden kroppen din ikke produserer den selv.

Kokosolje har en unik kombinasjon av fettsyrer med positive effekter på helsen din, som å øke fetttap, hjertehelse og hjernefunksjon. Kokosolje er høy i triglyserider med middels kjede (MCT), en type fett som kroppen din metaboliserer annerledes og raskere enn de fleste andre fettstoffer.

Hvorfor bruke Meal Prep fremfor andre MRP-er?

Meal Prep har blitt formulert for å matche makronedbrytningen til et tradisjonelt måltid. Sammenlignet med vanlige gainere er den IKKE overbelastet med billige karbohydrater. Det inneholder heller ikke problematisk myseprotein (melkeprotein), da det er en økende andel av mennesker som ikke fordøyer melkebaserte proteiner godt nok. Av denne grunn ble billig mais og maltodekstrin unngått da mange rapporterer oppblåsthet og vannretensjon på disse.

Næringsinnholdper 100 gper 150 g
energi1890 kj / 450 kcal2835 kj / 675 kcal
Fett
hvorav metter
11,5 g
8 g
17,2 g
12 g
Karbohydrater
hvorav sukkerarter
55 g
9 g
82,5 g
13,5 g
Protein35 g52,5 g
Salt0,22 g0,33 g

Ingredienser: Eggeprotein, risprotein, havremel (SweaOat P12, palatinose (isomaltulose), optisol (bindemiddel) glanbia, Fattics 80 VC (kokosolje), kakaopulver og søtningsmidler (E955) sukralose.

 • Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold.
 • Skal ikke brukse av barn og gravide kvinner.
 • Anbefalt daglig dose bør ikke overskride ( ikke mer enn 3 serveringer per dag(300g)

 

 

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A