PS OptimumTest GI-4

1 vurdering

384 kr


10% ekstra på 4000+ kundeklubb produkter med kode: KUNDE10
Gjelder ikke Fjällräven, Hoka, Adidas og Douchebag

På lager

Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!  • Best før: 1. august 2023

Herborepairicum® GI-4 er et naturlig testosteronkosttilskudd, hvor formelen er utviklet for å optimalisere kroppens testosteronproduksjon.

Økning av testosteronnivået kan bidra til å korte ned restitusjonstiden, få raskere muskelvekst, og være med å forebygge muskelnedbrytning etter harde økter med fysisk aktivitet. Testosteron er det mest anabole hormonet i kroppen, den setter føringer på kroppens celler i byggingen av muskler, hormonet bidrar også til et balansert fettnivå i kroppen. Lite testosteron kan også føre til lavere sexlyst og libido. 

Basilikumekstraktet i kosttilskuddet kan hemme enzymet 5-alfa-reduktase og blokkerer omdannelsen av testosteron til DHT, slik at man kan få en større andel testosteron i blodstrømmen. Og lime-blomst ekstraktet kan bidra med å frigjøre testosteron i kroppen, den kan samtidig ha en beroligende, stressdempende effekt som kan igjen påvirke positivt og dempe stresshormonet kortisol - dette kan virke positivt på testosteron. Rosmarinekstraktet har en del antioksidantegenskaper som ytterligere kan bidra til å øke testosteronet og positivt påvirke din reproduktive funksjon og libido. Sink er også en av ingrediensene, denne mineralen har vist seg å være viktig for kroppens produksjon av testosteron, og for lite av den kan føre til lavere nivåer av hormonet. Sink har vist seg å fremme kroppens fri-testosteronnivåer. Også vitamin B6 er en del av innholdslisten, vitaminen har en funksjon i virkningen av testosteron (og andre steroidhormoner), muligens i resirkulering av reseptorer fra kjernen tilbake til cytosolen etter innledende translokasjon. Både sink og vitamin B6 har vist seg å være viktig i kroppens produksjon av testosteron. 

 

Egenskaper: 

  • Naturlig testostoron booster
  • Inneholder basilikum, limeblomst, rosmarin, ingefær, sink og vitamin B6
  • Ingrediensene fungerer synergisk for å øke testostoronnivåene naturlig
  • Skandinavisk standard og kvalitet

Klinisk eksperimentstudie av Herborepairicum® GI-4 med kontrollgruppe (produsenten referer til studiet):

I 2016 ble det gjennomført en 9 ukers eksprimentstudie på Herborepairicum® GI-4. I denne studien hadde man med 25 forsøkspersoner i alderen 18 til 42 år - med over ett års treningserfaring (hvorav 3 kvinner). Forskerne tok blodprøver, målte muskelmassen og kroppsfettet til testpersonene, både før og etter studien. Det viste seg at Herborepairicum® GI-4-gruppens testosteronnivå økte med hele 28% mer enn placebogruppen.

Studien ble gjennomført av Dr. Dušan Nalčić og Dr. Aleksandra Branković, i Serbia i 2016. Testosteronanalyse ved bruk av utstyr fra Roche Diagnostics GmbH, Mannheim, Tyskland. Ved Pharmaceutical Chamber of Serbia.

Advarsel:

  • Anbefalt dosering bør ikke overskrides
  • Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost
  • Produktet bør oppbevares utilgjengelig for barn

Ingredienser: Herborepairicum® GI-4™ (basilikum, limeblomst, rosmarin, ingefær), sink, vitamin B6.

EAN: 7090044430768