Redcon1

Basic Training – BCAA 30 Servings

(3)

299 kr


Tomt på lager


  • Best før: 1. juli 2023

Designet for være det optimale BCAA-tilskuddet - for bedre restitusjon og muskelbygging - svært effektiv for deg som ønsker resultater! 

Redcon1 ønsket å lage en BCAA som innholdt akkurat det som krevedes for optimal muskelbygging og restitusjon!

Aminosyrer med forgrenet kjede er byggesteinene til protein, og dermed byggesteinene til muskelcellene våre. BCAA regnes som et "must have" supplement når det kommer til treningstilskudd, fordi de spiller en direkte og kritisk rolle i å bygge og reparere muskelvev: de er vist å være ansvarlige for å starte muskelproteinsyntesen.

BCAA inkluderer leucin, isoleucin og valin, tre av de ni essensielle aminosyrene. Dette betyr at vi må tilegne oss BCAA gjennom mat og kosttilskudd; kroppen vår produserer dem ikke. Selv om vi spiser konsekvent gjennom dagen, er det fortsatt ernæringshull som må fylles for å optimere ytelsen vår.

Basic Training Series BCAAs hjelper med muskelgjenoppretting og forhindrer nedbrytning av muskelvev gjennom dagen.

Denne BCAA-en består kun av leucin, isoleocin og valin. Det er ikke tilsatt noe. Du får kun virkestoffene. Du kan med fordel blande det inn i en proteinshake, eller andre passende drikker.

Egenskaper:

  • Svært kvalitetshøy BCAA-tilskudd
  • BCAA spiller en kritisk rolle i muskelgjenoppretting og reparasjon etter trening
  • BCAA hjelper til med å sette i gang muskelproteinsyntese
  • Meget effektiv dose: 5 gram med BCAA
  • Et "must have" supplement

Bruksanvisning:

Ta 1 porsjon/scoop på 5 gram enten før eller etter trening.

Ingrediensinformasjon:

Forgrenede aminosyrer, eller BCAA, inkluderer leucin, valin og isoleucin og er 3 av de essensielle aminosyrene.

Måter å tilpasse kosttilskuddet ditt på: Ta 1 porsjon mens du trener på treningsdager med Cluster Bomb®️ for å redusere nedbrytningen av muskler. Stable med Grunt for å øke aminosyreprofilen. Legg til favorittdrikken din og nipp gjennom dagen for å bekjempe muskelnedbrytning og bidra til å støtte restitusjonen.

Målet:
AMINOSYRER MED FORGRENE KJEDE ER BYGGEKLASSENE FOR VÅRE MUSKULÆRE CELLER. SELV OM VI SPISER KONSEKVENT HELE DAGEN, ER DET FORTSATT NÆRINGSHOP SOM MÅ FYLLES FOR Å OPTIMERA VÅR YTELSE. GRUNNLEGGENDE TRENINGSSERIEN BCAAS HJELPER TIL Å FYLLE LØPENE FOR Å HJELPE I MUSKELRESTERNATIV OG HJELPER TIL Å FORHINDRE NEDBRUKSJON AV MUSKELVEV HELE DAGEN.

Anbefalt bruk:
SOM ET KOSTTILSKUDSEL OG TILLEGGET BCAA-INNHOLD, MIX EN SCOOP MED DIN FAVORITTDRIKKE, PRE-TRENINGS- ELLER ETTER-TRENINGSHAKE. PÅ IKKE-TRENINGSDAGENE, FORBRUK EN SERVERING TIL HVOR TIDSPUNKT HELE DAGEN. BRUK SOM ANVISNING.

Næringsinnhold:

BCAA  (blandingsforholdet 2:1:1) 5 gram per porsjon:

L-leucin: 2, 500 mg

L-isoleucin: 1250 mg

L-valin: 1250 mg

*Daglig referanseinntak ikke etablert.

SKU: nhg-f565-7512-a165 EAN: 810044571646
Kjøp