Reebok Step Studio Delta

1400+ solgte
43 vurderinger

1399 kr uten rabattkode

1371 krmed rabattkoden SALE


Tomt på lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!Reebok Step Studio DELTA

Verdens mest kjente stepbenk ble introdusert i treningssaler for over 25 år siden. Den tidløse Reebok Step er fortsatt en naturlig del og meget populær i fitnessverden. Fitnesstendenser endrer seg hele tiden, men behovet for Reebok Step har alltid vært - og vil alltid være uendret.

Variasjon i trening er nøkkelen for fremgang og med Reebok Aerobic Step, vil ikke to treningsøkter være like. Dette redskapet er ideelt for gruppetrening hvor det utføres en lang rekke grunnleggende og mer komplekse øvelser fra cardio og plyometrisk trening (spring/hopp) til toning av muskler i underkroppen. Med dens allsidighet er de ideell til å utføre et variert treningsprogram.

Reebok Step Bench er egnet til utøvere i alle nivåer. Den moderne røde og svarte Reebok Step Delta kan kombineres med øvelser på treningsmatte, eller anvendes sammen med håndvekt, håndleddsvekt eller ankelvekt, for å få en høyere kaloriforbrenning. Stepbenken er populær på treningssentre, hvor aerobic er med koreograferende øvelser til høyrytmemusikk. Med andre ord, Reebok Step er med på å gi deg hard trening på en kul måte.

Reebok Step Delta er robust og holdbar til hvert utfall og hopp. Den har en sklisikker gummioverflate og gummiføtter, så det eneste brukeren skal fokusere på er instruktøren og utførelsen av treningen. Stepbenken kan justeres i 3 høyder: 15 cm, 20 cm og 25 cm. Overflaten er "boble" tekstuert/nubret, og er stor nok til alle fitnessaktiviteter.

Reebok Step kan oppbevares i et Reebok Rack med plass til 10 stk.

Clips, plattform og gummiføtter kan kjøpes som tilbehør.

SKU: 400-211503 EAN: 5055436115595