Scitec Nutrition EAA + Glutamine 300g

800+ solgte
15 vurderinger

459 kr uten rabattkode

326 krmed rabattkoden SALE


Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!  • Gir essensielle aminosyrer!
  • 4250 mg EAA-er (inkludert BCAA)!
  • 2000 mg L-glutamin!
  • Null sukkerinnhold!
  • Vegansk produkt (gjærede aminosyrer)!

Vår 'EAA + Glutamine' formel gir de mest verdifulle essensielle aminosyrene, som er uunnværlige for oss, fordi de ikke kan syntetiseres av kroppen og derfor må inntas gjennom kosten. Legger man disse til i tilskuddsregimet ditt - spesielt rundt eller under treningen – sikrer du at kroppen har optimale nivåer av sine byggesteiner.

De forgrenede aminosyrene (BCAAs) er blant de essensielle, og de utgjør omtrent 35% av de essensielle aminosyrene i muskelproteiner. Produktet vårt inneholder en høy dose BCAA-matrise (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine). Pluss at formelen vår gir deg 2g L-glutamin per porsjon, som ikke er en essensiell amino, men den er den mest tallrike aminosyren i menneskekroppen og en betinget essensiell, noe som betyr at når kroppen er fysisk stresset, kan det være behov for kostholdsinntak.

Dette produktet med sine fruktige smaker gir en forfriskende følelse under trening, mens den gir deg de viktigste aminosyrene!

'EAA + Glutamine' er vegansk, fordi den er laget med fermenterte aminosyrer (fra planter), slik at produktet kan brukes i spesielle dietter, spesielt er det egnet for forbrukere som ikke spiser noen slags animalskeprodukter.

Siden produktet vårt har null sukker og karbohydrater, passer det også i alle slags sukkerfritt kosthold (som en konkurrent diett) og kan brukes når som helst!

NÆRINGSINNHOLD

Serveringsstørrelse : 9 g (2/3 måleskje)

Mengde per porsjon

Mengde per porsjon

Essensielle aminosyrer

4250 mg

L-Lysin HCl

50 mg

av hvilke:hvorav L-Lysine

40 mg

BCAA

4000 mg

L-metionin

50 mg

L-Leucine

1300 mg

L-fenylalanin

50 mg

L-isoleucin

1500 mg

L-treonin

50 mg

L-Valin

1200 mg

Ikke-essensielle aminosyrer

2000 mg

L-Histidin

50 mg

L-glutamin

2000 mg

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A