SELF BCAA PWO

13 vurderinger

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-4 dagers levering fra Oslo  • Best før: februar 28, 2022
SELF BCAA PWO

Et innovativt PWO-produkt som inneholder BRANCHED-kjede-aminosyrer (BCAA), beta-alanin, arginin, lysin, betaine og piperine, som bør inntas før trening.

Bidrar til:

  • Økt styrke
  • Økt nitrogenoksid nivå
  • Økt muskelmasse
  • Nøytralisering melkesyre
  • Reduserer smerte

BCAA står for ca 35% av de essensielle aminosyrene som forekommer i muskelproteiner. BCAA er viktig for proteinsyntese, med sin anti-kataboliske effekt, som reduserer muskelutvinning etter intensiv trening. Beta-alanin øker produksjonen av karnosin som nøytraliserer melkesyreopphopning, som igjen forsinker tretthet i muskler og dermed muliggjør mer intensiv trening.

Arginin er involvert i syntesen av muskelproteiner (det fremmer muskelvekst) og forbedrer blodstrømmen ved å øke produksjonen av nitrogenoksid; kombinert med lysin, stimulerer det produksjonen av veksthormon, øker absorpsjonen av kalsium, optimalierer nitrogenlagring i kroppen og forbedrer utvinningstiden.

Betaine har vist seg å være veldig effektiv i å øke nitrogenoksid, noe som igjen forbedrer ytelse og gir et bedre grunnlag for fettfri muskelmasse. Betaine reduserer nivåene av homocycteine ​​thiolactone som kan svekke proteinsyntese. Piperine er et alkaloid som forekommer i svart pepper, som fremskynder prosessen med å fordøye alle næringsstoffer som aminosyrer og mat, kan blokkere generering av nye fettceller og redusere fettnivået i blodet.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A