SELF BCAA VO2 Max 250g


345 kr uten rabattkode

248 krmed rabattkoden MERKE


Bruk koden: MERKE


Gjelder over 5.000+ merkede produkter!

Sjekk forsiden

Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!Levo BCAA-tartrat™ tilbyr alle fordelene til de forgrenede aminosyrene, kan stimulere proteinsyntesen (muskelvekst), forbedre restitusjonen, øke styrke og utholdenhet og forhindre muskelkatabolisme (muskelnedbrytning). En fantastisk egenskap ved Levo BCAA-tartrat er at den kan gjøre det mulig å øke mengden oksygen som går til musklene dine, så vil den fysiske ytelsen din mest sansynlig også øke.

Egenskaper:

  •  Kan stimulerer proteinsyntesen
  •  Kan reduserer nedbrytningen av muskelmasse
  •  Kan reduserer glukoseutnyttelsen
  •  Kan øke energinivået
  •  Kan redusere muskeltretthet
  •  Kan redusere muskelsmerter

Maksimal oksygenopptakskapasitet eller VO2 max som det også kalles er et mål på kroppens oksygenopptakskapasitet, med andre ord den maksimale mengden oksygen som kroppen kan bruke ved maksimal trening i ett minutt (aerob kapasitet). Det betyr at dersom du øker oksygenopptaket, vil du løpe, sykle og svømme raskere. Du vil forbedre ytelsen din, du vil også forbedre din aerobe kapasitet. Dette spesielle aminosyreproduktet virker både som en antioksidant og som en anti-inflammatorisk og styrkende immunforsvar. Dette er svært viktig for idrettsutøvere som gjennomgår intens trening og deretter utsettes for en konstant muskelbelastning, som kan forårsake muskelbetennelse og lavere immunrespons. Levo BCAA tartrat™ reduserer musklenes bruk av glukose, noe som gjør at kroppen bruker en større mengde fett som energi. BCAAen øker også hastigheten til opptaket av viktige næringsstoffer i blodet, og deltar aktivt i krebs-syklusen (reaksjoner som finner sted i alle cellene våre og som tillater omdannelse av glukose fra kosthold til energi).

Dosering: Tilsett 8g (1 scoop) pulver i 3dl vann, rist i 30 sek. Inntak 1 porsjon ca 30 minutter før trening for optimal ytelse, eller hvis du trenger aminosyrer.

Næringsinnhold per 100g per porsjon (8g)
Energi 0kcal 0kcal
Fett 0g 0g
Karbohydrater 0g 0g
Protein 0g 0g
Salt 3,1g 0,25g
BCAA (4:1:1) 62,5g 5g
Karnitin 9,75g 0,78g

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A