Skins A400 Mens Starlight Long Tights Oblique


1499 kr

SMLXL
Nullstill
Størrelsesguide

Bestselgende og testvinnende toppmodell fra Skins med gradert kompresjon i fem ulike materialer for perfekt passform – nå i lekker ny design!

Skins A400 er førstevalget til trening og fritid!

Skins A400 Men’s Long Tights er laget med fem forskjellige tekniske materialer og 24 individuelle paneler. Disse panelene følger de naturlige linjene som musklene og senene dine har, med sømmene plassert for å fungere som forankringspunkter. Dette gir fokusert støtte og stabilitet til de store muskelgruppene.

Prester bedre og restituer raskere med Skins innovative teknologi!

  • «Dynamic Gradient Compression»-teknologi øker sirkulasjonen for å gi mer oksygen til de arbeidende musklene dine.
  • Det biomekanisk plasserte ’70D Memory MX’-materialet rundt kneet tillater maksimal naturlig bevegelse uten begrensninger, mens de balanserte 4-veis stretchegenskapene gjør det med minimal kraft mulig med optimal støtte på den følsomme akillesen.
  • ‘210D Memory MX’-materialet over ITB- & TFL-muskelgruppene dine reduserer trykket og sikrer samtidig den naturlige funksjonen for å redusere risikoen for skader.
  • Til slutt fins adaptiv teknologi for å ta hånd om temperaturkontroll og fuktregulering. Når det er kaldt, binder unike polymer fuktigheten for å holde deg varm. Når du så blir varm, så slippes den lagrede fukten til overflaten der den kan fordampe og hjelpe kroppen med å kjøles ned. Hvor kult er ikke det?!

Med andre ord, et sikkert valg!

Materiale: 76% Nylon – 24% Elastan