Skins A400 Mens Top Long Sleeve Black/Black


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide

A400 er toppmodellen til Skins – kompresjonstopp av aller ypperste kvalitet!

Pull-ups, benkpress eller mountainbike, løping og tennis? Uansett hvilken sport du har engasjert deg i så er SKINS A400 Langermet topp en viktig del av ditt utstyr for overkroppen. Toppen har blitt utviklet og forbedret for å oppfylle kravene til en kropp i aktivitet. Plagget er produsert med mange ulike paneler med 5 ulike materialer som gir komfort og holdbarhet.

SKINS A400 Langeremet topp har også vår nye ADAPTIVE teknologi som holder deg kjølig når det er varmt og varm når det er kaldt. ADAPTIVE er for tiden den mest avanserte teknikken når det gjelder klimaregulering. Og om din trening skal fortsette ut i natten, gir de reflekterende logomerkene og tøypanelene en bedre sikkerhet.Overdelen og dens matchende SKINS-long tights gir deg 360 graders synlighet. Selv ved ekstreme bevegelser kommer toppen å sitte på plass takket være silikonavslutning på tøyet.

76% Polyamid, 24% Elastan

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.