Skins A400 Womens Starlight Nexus Tights

900+ solgte
514 vurderinger

inkl. mva.


Nexus Long Tights

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloTestvinnende tights fra Skins – Sort, limited edition kompresjonstights!

A400 Womens Starlights Nexus tights fra Skins

Endelig har Skins A400 kommet i ny utgave. Dette er en ny, limited edition-versjon av kompresjonstightsen som har gruset *alle* konkurrentene i fagpressens tester. Her blir du GARANTERT fornøyd! Testvinner: ShapeUp, Klikk.no, TV2 Hjelper Deg, SKIsport, Birken.no…for å nevne noe! For å ikke nevne at A400-serien har over 500 toppscore kundevurderinger her på Tights.no…

Skins har virkelig lagt sjelen sin i å utforme en tights spesielt utviklet for prestasjon og komfort, slik at du kan trene hardere og restituere deg raskere. De har ett bredt bruksområde som feks treningsstudio og crossfit, men er også favoritten til både løpere og OCR-utøvere. Som en ekstra bonus gir den overlegne kompresjonen en shaping effect mange setter stor pris på.

SKINS A400-serien har blitt vitenskapelig utformet via 3D-kroppsmålinger med 800.000 målepunkter pr. idrettsutøver. Via avanserte, biomekaniske analyser kom de fram til 400 målepunkter som hadde størst påvirkning på utøverens ytelse, restitusjon og velfølelse under trening og konkurranse. Disse 400 målepunktene er årsaken til at serien heter A400. Og hvorfor A, lurer du kanskje på? Det er fordi produktene er av ypperste nivå, nemlig «A-klasse».

Egenskaper:

  • Avansert kompresjonsteknologi: som øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer melkesyreopphopningen, noe som kanorbedre prestasjon og redusere restitusjonstiden.
  • Memory mix-panels: strategisk plasserte for maksimal ergonomi og passform. Disse gir deg fenomenal bevegelighet uten å gjøre tightsen stiv slik kompresjonstights i blant kan føles.
  • Adaptiv technology: gir unik kjøling og fukttransport når det er varmt og holder deg overraskede varm i kaldt vær. er biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere utmattelse og risko for skade.
  • Moisture Wicking Material: er en spesiell måte å sy stoffet på som gir ekstra god fukttransport.
  • Materiale: 76% Polyamid/24% Elastan

Modellen er ca 165 og bruker størrelse XS.

SKU: skins-a400-womens-starlight-long-tights-nexus EAN: I/A SKU2: I/A