Skins DNAmic Mens Thermal Long Sleeve MckNeck With Zip Black/Charcoal

3 vurderinger

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloTøff thermal treningstopp fra Skins – hold musklene varme på kalde vinterdager!

DNAmic Mens Thermal Long Sleeve with Zip fra Skins

Uansett om du tilbringer vinterferien din i slalåmbakken eller trener for ditt neste maraton i kalde temperaturer, kombinerer SKINS DNAmic Thermal Long Sleeve Top med halv-zip komfort og kompresjon for høy ytelse på overkroppen, og er et baselag som vil holde deg varm hele vinteren gjennom. Bruk det sammen med SKINS DNAmic Thermal Long Tights for en prestasjons-duo som er designet for varme og komfort gjennom vinterens idretter.

DNAmic GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre, for å gi best mulig prestasjon og reduserer restitusjonstiden. Logoene er alle laget av premium reflekterende glassperle teknologi. Om dagen ser det ut som lekker grafikk, men i mørke kommer de til live med en kraftfull refleksjon.

THERMAL SKINS thermale stoffer er en blanding av Polyamide and Elastane, som kombinerer beskyttelse mot mye drag og slitasje, med en perfekt pustende og myk følelse mot huden din. Den børstede innsiden hjelper til med å tilføre varme tilbake til kroppen din for å gi deg en varmefordel i kalde temperturer uten å miste passformen, støtten eller fukttransporten til stoffene.

SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike BMI/antropometrisk algoritme, for å sikre at du får de beste fordelene av den graderte kompresjonen når dine SKINS passer deg perfekt.

Egenskaper:

  • Kompresjon
  • Termisk – holder deg varm
  • Refleks
  • Hurtigtørkende
  • Fukttransporterende
  • Materiale: 83% POLYAMIDE, 17% ELASTANE
SKU: skins-dt000107500500 EAN: I/A SKU2: I/A