Skins DNAmic Mens Thermal Windproof Tights


Spar 700 kr

1499 kr 799 kr

SMLXL
Nullstill
Størrelsesguide

Nyhet fra Skins – Passer perfekt for vinteraktiviteter ute og snøsporter !

Når det blåser kaldt og temperaturen er under null så er SKINS DNAmic Thermal Windproof Long Tights det perfekte plagget for din vintertrening ute.

Hold vinden borte med soner av stretchvevde, laminerte paneler på fremsiden av benet. Og Thermal-beskyttelse for å holde deg varm når temperaturen går under null.

DNAMIC GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi som øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer melkesyreopphopningen, for å forbedre prestasjoner og forkorte restitusjonstiden.

MUSCLE FOKUS Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere utmattelse og risko for skade.

SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike Body Mass Index (BMI)/antropometriske algoritme, nettopp fordi kun perfekt fitting gir deg full utnyttelse av den graderte kompresjonen til SKINS.

WARP KNIT SKINS kompresjonsstoffer er laget av en perfekt miks av tråder som gir deg en nøyaktig utregnet stretch i for kontrollert kompresjon og holdbarhet.

FUKTTRANSPORT Fukttransporterende stoffer trekker svetten vekk fra kroppen og til overflaten av plagget hvor det fordampes for å holde deg tørr.     

50 + UV BESKYTTELSE SKINS bevist 50 + UV beskyttelse.

Hovedmaterial: 83% Polyamid, 17% Elastan,

Kontrast: 75% Polyester, 25% Elastan

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.