Skins DNAmic Mens Thermal Windproof Starlight Tights Black/Charcoal

1 vurdering

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloNyhet fra Skins – Passer perfekt for vinteraktiviteter ute og snøsporter !

DNAmic Mens Thermal Windproof Starlight Tights fra Skins

Modige iskrystallelementer i dunkelt lys på SKINS DNAmic THERMAL Vindtett Starlight Long Tights. De er designet med en 360 graders refleksjon, med italiensk, børstet kvalitet på innsiden og et vindtett to-lags paneler på lårene for å holde deg aktiv utendørs selv midt på vinteren, uansett om det blåser, regner, snør eller om sola skinner.

Når temperaturene synker til under null grader og iskald vind pisker deg i ansiktet, sørger vindtette paneler foran på lårene for å holde deg varm og komfortabel, mens 360 graders refleksjonsdetaljer holder deg synlig i mørkt lys. Materiale som er brukt er en blanding av Polyamide and Elastane, som kombinerer beskyttelse mot mye drag og slitasje, med en perfekt pustende og myk følelse mot huden din. Den børstede innsiden hjelper til med å tilføre varme tilbake til kroppen din for å gi deg en varmefordel i kalde temperturer uten å miste passformen, støtten eller fukttransporten til stoffene.

DNAmic GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre, for å gi best mulig prestasjon og reduserer restitusjonstiden.

360 GRADERS REFLEKSJON Logoene er alle laget av premium reflekterende glassperle teknologi. Om dagen ser det ut som lekker grafikk, men i mørke kommer de til live med en kraftfull refleksjon.

SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike BMI/antropometrisk algoritme, for å sikre at du får de beste fordelene av den graderte kompresjonen når dine Skins passer deg perfekt.

Egenskaper:

  • Termisk – holder deg varm
  • Kompresjon
  • Refleks
  • Vindtett
  • Regular waist
  • Materiale: 83% POLYAMIDE, 17% ELASTANE / 78% POLYESTER, 22% ELASTANE

 

SKU: skins-dt00570010050 EAN: I/A SKU2: I/A