Skins DNAmic Primary Mens Long Tights – Black

600+ solgte350 kr rabatt
17 vurderinger

1099 kr 749 kr inkl. mva.


Husk å fylle kurven med alt du trenger!
Grunnet ekstrem pågang utvider vi salget litt til.

Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloKlassiske kompresjontights fra Skins til menn.

DNAmic Primary Mens Long Tights fra Skins

Få opp farten i SKINS DNAmic PRIMARY Long Tights. Med et nytt, bredere midjebånd så unngår du at den sklir ned på hoftene dine og minimalt med sømmer hindrer at den graver seg inn i huden din. Designet for maksimal komfort når du er i bevegelse.

DNAmic GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre, for å gi best mulig prestasjon og reduserer restitusjonstiden.

WARP KNIT SKINS kompresjonsmateriale er laget av warpstrikket garn i en miks som gir deg et nøye utregnet nivå av stretch for kontrollert kompresjon og holdbarhet. Fukttransporterende stoffer frakter fuktighet vekk fra kroppen til overflaten av plagget hvor det fordamper for å holde deg tørr.

SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike BMI/antropometrisk algoritme, for å sikre at du får de beste fordelene av den graderte kompresjonen når dine Skins passer deg perfekt. Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere skader.

77% POLYAMIDE 23% ELASTANE

SKU: skins-pr00730019001 EAN: I/A SKU2: I/A