Skins DNAmic Primary Mens Long Tights – Black

600+ solgte
17 vurderinger

1099 kr uten rabattkode

813 krmed rabattkoden MERKE


Bruk koden: MERKE


Gjelder over 5.000+ merkede produkter!

Sjekk forsiden

Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!Klassiske kompresjontights fra Skins til menn.

DNAmic Primary Mens Long Tights fra Skins

Få opp farten i SKINS DNAmic PRIMARY Long Tights. Med et nytt, bredere midjebånd så unngår du at den sklir ned på hoftene dine og minimalt med sømmer hindrer at den graver seg inn i huden din. Designet for maksimal komfort når du er i bevegelse.

DNAmic GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre, for å gi best mulig prestasjon og reduserer restitusjonstiden.

WARP KNIT SKINS kompresjonsmateriale er laget av warpstrikket garn i en miks som gir deg et nøye utregnet nivå av stretch for kontrollert kompresjon og holdbarhet. Fukttransporterende stoffer frakter fuktighet vekk fra kroppen til overflaten av plagget hvor det fordamper for å holde deg tørr.

SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike BMI/antropometrisk algoritme, for å sikre at du får de beste fordelene av den graderte kompresjonen når dine Skins passer deg perfekt. Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere skader.

77% POLYAMIDE 23% ELASTANE

SKU: skins-pr00730019001 EAN: I/A SKU2: I/A