Skins DNAmic Primary Womens 7/8 Tights Navy Blue

5 vurderinger

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloKortere tights fra Skins til dame, som gjør jobben og enda mer til!

DNAmic Primary Womens 7/8 Tights fra Skins

SKINS DNAmic PRIMARY 7/8 High Rise Tights er designet for komfort under medium-intensitetstreninger. Den har et lekkert høy-midje design som avsluttes med et bredt jacquard midjebånd og har skjæringspunkt på leggen for å stabilisere bena dine.

DNAmic GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre, for å gi best mulig prestasjon og reduserer restitusjonstiden.

WARP KNIT SKINS kompresjonsmateriale er laget av warpstrikket garn i en miks som gir deg et nøye utregnet nivå av stretch for kontrollert kompresjon og holdbarhet. Fukttransporterende stoffer frakter fuktighet vekk fra kroppen til overflaten av plagget hvor det fordamper for å holde deg tørr.

SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike BMI/antropometrisk algoritme, for å sikre at du får de beste fordelene av den graderte kompresjonen når dine Skins passer deg perfekt. Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere skader.

Egenskaper:

  • 7/8 dels lengde
  • Regular waist
  • Kompresjon
  • Hurtigtørkende
  • Fukttransporterende
  • Materiale: 77% Polyamide 23% Elastan
SKU: skins-pr4000108901 EAN: I/A SKU2: I/A