Skins DNAmic Womens Long Tights Stardust

20 vurderinger


Bruk koden: MERKE


Gjelder over 5.000+ merkede produkter!

Sjekk forsiden

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!Om det er et par tights du trenger i din treningsgarderobe denne sesongen så er det de nye DNAmic kompresjonstights!

DNAmic longtights fra Skins

Med en kombinasjon av det beste innen utseende og stil, i tillegg til vår kompresjonteknologi kommer DNAmic long tights til å både hjelpe deg med treningen og holde deg varm selv under de mest krevende treningsøktene. Gi deg selv en prestasjonsøkning gjennom et par DNAmic long tights. De kommer til å hjelpe deg hele veien fra oppvarmingen til nedtrappingen. Tights med paneler på innsiden av ben for optimal kompresjon och forbedret komfort.

Egenskapene til DNAmic long tights fra Skins:

  • Dynamisk gradert kompresjon – Øker oksygentilførselen til alle aktive muskler i bevegelse og reduserer opphopningen av melkesyre for mer effektiv trening og kortere restitusjon.
  • SKINS perfekte størrelser – SKINS system for kroppsdimensjon bygger på vårt unike Body Mass Index (BMI) / antropometriske siden du kun får full utnyttelse av den graderte kompresjonen om dine Skins sitter perfekt.
  • Temperaturregulering – Nå finnes det ingen unnskyldninger lengre! Tightsen optimaliserer temperaturen uavhengig om det er kaldt eller varmt.
  • Fuktregulering – For å holde deg tørr.
  • 50+ UV beskyttelse – Beskytt deg mot sol-og hudskader når du trener ute med Skins 50+ UV-beskyttelse. Finnes i alle deler av tøyet som ikke inneholder meshstoff.
  • Søm teknologi – SKINS tøy er laget med en blanding av ulike tråder som gjør sømmene ekstra stretchy. Dette gir en kontrollert kompresjon og holdbarhet.

SKU: skins-da9906001501066 EAN: I/A SKU2: I/A