Skins DNAmic Womens Long Tights Strata

14 vurderinger

inkl. mva.


GRATIS FRAKT
TIGHTS.NO FEIRER 7 ÅR 🎉

VIS TILBUDSOVERSIKT


IT’S CYBER MONDAY!

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.Om det er et par tights du trenger i din treningsgarderobe denne sesongen så er det de nye DNAmic long tights!

Med en kombinasjon av det beste innen utseende og stil, i tillegg til vår kompresjonteknologi kommer DNAmic long tights til å både hjelpe deg med treningen og holde deg varm selv under de mest krevende treningsøktene. Gi deg selv en prestasjonsøkning gjennom et par DNAmic long tights. De kommer til å hjelpe deg hele veien fra oppvarmingen til nedtrappingen. Tights med paneler på innsiden av ben for optimal kompresjon och forbedret komfort.

Egenskaper:

  • Dynamisk gradert kompresjon - Øker oksygentilførselen til alle aktive muskler i bevegelse og reduserer opphopningen av melkesyre for mer effektiv trening og kortere restitusjon.
  • SKINS perfekte størrelser - SKINS system for kroppsdimensjon bygger på vårt unike Body Mass Index (BMI) / antropometriske siden du kun får full utnyttelse av den graderte kompresjonen om dine Skins sitter perfekt
  • Temperaturregulering - Nå finnes det ingen unnskyldninger lengre! Vår tøy optimaliserer uavhengig om det er kaldt eller varmt.
  • Fuktregulering - Den beste temperatur - og fuktreguleringen for å holde deg tørr
  • 50+ UV beskyttelse - Beskytt deg mot sol-og hudskader når du trener ute med Skins 50+ UV-beskyttelse. Finnes i alle deler av tøyet som ikke inneholder meshstoff
  • Søm teknologi - SKINS tøy er laget med en blanding av ulike tråder som gjør sømmene nøye beregnet for stretch som gir en kontrollert kompresjon og holdbarhet.

SKU: skins-dnamic-womens-long-tights-strata EAN: I/A SKU2: I/A