Skins DNAmic Womens Thermal Starlight Long Tights Nexus


1499 kr

XSSMLXL
Nullstill
Få varene først. Betal om 14 dager.
Du kan også utsette betaling til oktober.
Størrelsesguide

Termisk tights fra Skins som passer perfekt for vinteraktiviteter ute og snøsporter !

Thermal tights fra Skins

Kalde vinder og temperaturer under null, gjør det vanskelig å ville trene ute. Men med rett kompresjonstights kommer ikke selv det verste vinterværet til å holde deg tilbake.

SKINS DNAmic Thermal Starlight Long Tights har strategisk plasserte laminerte paneler for å holde vinden ute og en børstet thermal innside så du kan stå imot kulden og holde deg varm på kalde vinterdager.

Den synes i svakt lys med reflekterende grafiske paneler på leggene. Thermal-beskyttelsen holder deg varm når temperaturen går under null. Den hjelper til og forbedrer blodsirkulasjonen for å øke blodsirkulasjonen til aktive muskler og hjelper til med å redusere laktatnivået i blodet.

  • DNAMIC GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi som øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer melkesyreopphopningen, for å forbedre prestasjoner og forkorte restitusjonstiden.
  • SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike Body Mass Index (BMI)/antropometriske algoritme, nettopp fordi kun perfekt fitting gir deg full utnyttelse av den graderte kompresjonen til SKINS.
  • MUSCLE FOKUS Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere utmattelse og risiko for skade.
  • WARP KNIT SKINS kompresjonsstoffer er laget av en perfekt miks av tråder som gir deg en nøyaktig utregnet stretch i for kontrollert kompresjon og holdbarhet.
  • FUKTTRANSPORT Fukttransporterende stoffer trekker svetten vekk fra kroppen og til overflaten av plagget hvor det fordampes for å holde deg tørr.     
  • 50 + UV BESKYTTELSE SKINS bevist 50 + UV beskyttelse.
  • Materiale: 83% Polyamid, 17% Elastan

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker er kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.