Skins DNAmic Womens Thermal Starlight Long Tights Nexus

9 vurderinger

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloTermisk tights fra Skins som passer perfekt for vinteraktiviteter ute og snøsporter !

DNAmic Womens Thermal Starlights tights fra Skins

Kalde vinder og temperaturer under null, gjør det vanskelig å ville trene ute. Men med rett kompresjonstights kommer ikke selv det verste vinterværet til å holde deg tilbake. Disse tightsene fra Skins holder deg varm og ser i tillegg smashing ut. Tightsen fremhever feminine, men også atletiske former.

SKINS DNAmic Thermal Starlight Long Tights har strategisk plasserte laminerte paneler for å holde vinden ute og en børstet thermal innside så du kan stå imot kulden og holde deg varm på kalde vinterdager.

Den synes i svakt lys med reflekterende grafiske paneler på leggene. Thermal-beskyttelsen holder deg varm når temperaturen går under null. Den hjelper til og forbedrer blodsirkulasjonen for å øke blodsirkulasjonen til aktive muskler og hjelper til med å redusere laktatnivået i blodet.

Egenskaper:

  • Dnamic Kompresjon: Avanserte kompresjonsteknologi som øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer melkesyreopphopningen, for å forbedre prestasjoner og forkorte restitusjonstiden.
  • Muscle Focus: Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere utmattelse og risiko for skade.
  • Warp Knit Skins: Kompresjonsstoffer er laget av en perfekt miks av tråder som gir deg en nøyaktig utregnet stretch i for kontrollert kompresjon og holdbarhet.
  • Fukttransport: Stoffet trekker svetten vekk fra kroppen og til overflaten av plagget hvor det fordampes for å holde deg tørr.     
  • 50 + UV-beskyttelse
  • Materiale: 83% Polyamid, 17% Elastan
SKU: skins-dt4041001001515 EAN: I/A SKU2: I/A