SunnRask Økologisk Barley Grass Pulver 100g – DATODEAL!

2300+ solgte34 kr rabatt
12 vurderinger

46 kr


På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller! • Best før: 31. august 2022

Byggress er en rik og godt balansert kilde til vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Det har et høyt innhold av klorofyll (regnes som plantens “blod”). Det er glutenfritt og GMO fritt.

Dette er supermat av ypperste klasse som umiddelbart tilfører kroppen din en stor mengde viktige vitaminer, mineraler, karbohydrater, proteiner,aminosyrer, enzymer, lipider (fettstoffer) og klorofyll.

NØKKELEGENSKAPER

 • Ren,rå og naturlig og økologisk
 • Egnet for vegetarianere og veganere
 • Konsentrert næringsbombe som inneholder totalt 36 vitaminer og mineraler og 20 aminosyrer
 • Lett for kroppen å ta opp og utnytte næringsstoffene
 • Rikt på klorofyll
 • Inneholder ikke gluten eller gliadin
 • GMO fri
 • Basedannende
 • Avgiftende og rensende
 • Støtter fordøyelsen og kan bidra til naturlig vektreduksjon

NÆRINGSINNHOLD

Byggress har et imponerende innhold av vitaminer, mineraler og enzymer. Barley Grass inneholder bl.a. 11 ganger mer kalsium enn kumelk, 5 ganger mer jern enn spinat og 7 ganger mer vitamin C enn i appelsiner. Fordi produktet er helt naturlig er det lett for kroppen selv å regulere mengden næringsstoffer den trenger og skille ut det overflødige.

Inneholder mye klorofyll som er plantenæring, og som samtidig har en utrensende effekt på kroppen.

Byggress inneholder et viktig element P4D1, som har vist seg å være i stand til å reparere DNA i kroppens celler. P4D1 kan bidra til å forebygge aldring og celledød. Scientific researchs viser at bygggress juice kan være bedre enn steroider, men har færre bivirkninger. I praksis er leger enige om at bygg gress juice er et nyttig kosttilskudd i en rekke sykdommer, blant annet leddgikt, migrene, astma, tretthet og mage-tarm lidelser, og kan bidra til å rense huden. Byggress er også kreditert for å være gunstig for andre sykdommer som blodpropp og diabetes. Ifølge en vitenskapelig artikkel publisert i Diabetes and Metabolism, er regelmessig inntak av byggress gunstig for å redusere nivåene av kolesterol og frie radikaler i blodet til type 2 diabetikere.

Mange har rapportert vekttap effekt etter å ha drukket bygg gress regelmessig. Henhold til vitenskapelig forskning, er det på grunn av forbedringen av cytokrom oksidase, enzymsystemet som er avgjørende for celle metabolisme (cellenes stoffskifte). Byggress inneholder også et annet enzym: superoxide dismutase (SOD), en kraftig antioksidant som beskytter cellene mot giftige frie radikaler som er antatt å være en primær årsaken i aldring og mange andre sykdommer.

Byggress inneholder ikke gluten eller gliandin og kan derfor trygt brukes av personer med glutenintoleranse fordi gluten i frøet forvandles til aminosyrer når frøet spirer.

ANBEFALES FOR
Byggress er rapportert å ha svakt kolesterolnedsettende virkning, gjøre kroppen mer basisk og hjelpe på fordøyelsen. Det er generelt styrkende og energigivende. Har vist seg å være betennelsesdempende og styrker immunforsvaret.

DAGLIG DOSERING OG BRUK
Anbefalt døgndose er 1 måleskje (5 gram) 1-2 ganger per dag, som blandes i et glass vann, juice eller i en smoothie.

Dette pulveret passer godt sammen med juice, ris, mandel, kokos eller soya melk og yoghurt, eller kan tilsettes din favoritt smoothie. Det kan også blandes inn i hjemmelagde energibarer. Du kan tilsette dette pulveret til mange oppskrifter, men råmat (raw food) entusiaster vil unngå oppvarming av byggress for bevare matens ernæringsmessige verdi.

Forsiktighetsregler:
Hvis du bruker blodfortynnende medisiner anbefaler vi å være forsiktig med produktet Er du usikker kan du ta kontakt med kyndig naturterapaut eller lege.

SKU: NHG11028 EAN: 7090049240133