SunnRask Økologisk Chlorella 200g


Spar 20 kr

99 kr 79 kr

Tomt på lager
  • Best før: februar 1, 2020
OBS: Grunnet en feil i designet på denne varen er Debio-logoen angitt slik at den kan misforstås med at produktet er pakket og emballert i Norge. Dette er ikke tilfellet – varen er pakket og emballert i Storbritannia hos en sertifisert økologisk grossist og importert til Norge. Produktet er fremdeles 100% økologisk, men ikke pakket i Norge. Merkingen vil korrigeres når produktet fylles på innen 1-3 måneder

SunnRask Økologisk Chlorella er et næringsrikt chlorellapulver er fullspekket med klorofyll og protein.

  • Økologisk sertifisert
  • Inneholder 60 % protein

CNavnet Chlorella kommer fra det greske ordet ”chloros” (grønn) og ”ella” (liten). Algens grønne farge kommer fra det fotosyntetiske pigmentet klorofyll.

Utover at den er rik på klorofyll, er chlorella også en god kilde til protein og mineraler. Chlorellaen som brukes i SunnRask-produktene er dyrket under kontrollerte former hvor det ikke brukes noen kjemiske sprøytemidler (pesticider).

 

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.