SunnRask Økologisk Rødbetepulver 300g

1000+ solgte33 kr rabatt
16 vurderinger

129 kr 97 kr inkl. mva.


EKSTREM PÅGANG
Tekniske problemer gjør at vi forlenger salget så alle rekker å handle.

Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: mai 1, 2022

Rødbetepulver fra SunnRask er et finmalt rødbetepulver som kan brukes både i drikke, bakst og matretter, og som er blitt veldig populært blant mange som er opptatt av et naturlig kosthold. Pulveret er laget av økologiske og nøye utvalgte rødbeter fra arten Beta Vulgaris som er blitt vasket, blansjert og malt til et fint pulver. Pulveret inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

Rødbetepulver passer perfekt til både smoothies, matlaging og bakst, og gir også grøten og kakene dine en herlig rødfarge! Bland og eksperimenter gjerne med vann, juice og andre ingredienser for å lage en herlig og fargesterk tørstedrikk som kan drikkes både til måltider og i forbindelse med trening. Rødbeter har lenge vært en populær råvare på det norske kjøkkenet, da dette er en grønnsak som trives godt i det nordiske klimaet. Den er også blitt mye brukt som fargestoff opp gjennom tidene.

Næringsinnhold per 100 gram:
345 kcal
1 gram fett
0 gram mettet fett
70 gram karbohydrater
46 gram sukkerarter
6 gram fiber
11 gram protein
1 gram salt

Anbefalt bruk: Rødbetepulver passer utmerket for å blandes ut i vann, smoothies og juice, og kan brukes til både bakst og matlagning. Anbefalt dosering er cirka 1-2 ss per dag (cirka 10 gram).

Ingredienser: pulver fra økologiske rødbeter