SunnRask Økologiske Tørkede Morbær 100g


Spar 40 kr

59 kr 19 kr

På lager
  • Best før: juli 1, 2019
OBS: Grunnet en feil i designet på denne varen er Debio-logoen angitt slik at den kan misforstås med at produktet er pakket og emballert i Norge. Dette er ikke tilfellet – varen er pakket og emballert i Storbritannia hos en sertifisert økologisk grossist og importert til Norge. Produktet er fremdeles 100% økologisk, men ikke pakket i Norge. Merkingen vil korrigeres når produktet fylles på innen 1-3 måneder

Mulberries («morbær» på norsk) er en populær ingrediens i tradisjonell kinesisk medisin, hvor det hevdes at bærene er bra for nyre og leverfunksjonen, øynene og håret. Morbær er rike på næringsstoffer som vitamin C og K, jern, kalsium og fiber.

De er også fulle av antioksidanter, særlig antioksidanten resveratrol, som er en naturlig antibiotika produsert av planter for å angripe infeksjoner, bakterier og sopp etc.

Bruk: Tørkede morbær passer bra i frokostblandinger, smoothies, eller i en kakeoppskrift. Du kan også spise de som en ren snack.

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kcal)350
Fett (g)43102
hvorav mettet (g)0.2
Karbohydrater (g)76
hvorav sukkerarter (g)66
Proteiner (g)43315
Salt (g)0.1

Ingredienser: 100% tørkede økologisk morbær (mulberries)

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.