SunnRask Peanøtter 500g

900+ solgte15 kr rabatt
293 vurderinger

59 kr 44 kr inkl. mva.


Peanøtter 500g

BLACK FRIDAY
ÅRETS RÅESTE SALG ER HER!

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: januar 1, 2021

Usaltede peanøtter er supre! Fulle av vitamin E, tiamin, niacin, folat, jern, kalium, magnesium, sink, kobber og fosfor, og en kilde til B6. Perfekte å bruke i wok, salat eller som et lite mellommåltid!

SunnRask Peanøtter

Peanøtter har et høyt innhold av vitamin E, tiamin, niacin, folat, jern, kalsium, magnesium, sink, kopper og fosfor. Vitamin E og sink bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. En liten neve peanøtter er et perfekt mellommåltid med god næring i hverdagen!

Peanøtter smaker best etter å ha blitt ristet og saltet.

De brukes også til å lage peanøttsmør og peanøttolje som kan brukes som matolje. Nøttene er gode å bruke i forskjellige asiatiske retter eller i salater. De innholder ca 50 % fett og anbefales derfor bare i mindre mengder av gangen.

Peanøtter har et høyt innhold av umettet fett. Ved å erstatte mettet fett med umettet fett, bidrar vi til å forbedre kolesterolnivåene i blodet.

Tiamin og niacin bidrar til normal energiomsetning, mens folat bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Jern bidrar til normal transport av oksygen i kroppen, mens kalsium, magnesium og fosfor bidrar til  å opprettholde normale knokler og tenner. Peanøtter er også en kilde til protein og vitamin B6 og har i tillegg et høyt innhold av kostfiber. Protein bidrar til vekst i muskelmasse, mens vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen. Kostfiber er gunstig for fordøyelsen

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kcal)583
Fett (g)46
hvorav mettet (g)8
Karbohydrater (g)19
hvorav sukkerarter (g)4
Fiber (g)7
Protein (g)19
Salt (g)0

IngredienserPeanøtter

SKU: 488-1104 EAN: 7090049240911