Swedish Supplements EAA Engine 450g – DATODEAL

159 kr rabatt
(2)

300 kr


Nullstill


EAA Engine fra Swedish Supplements er en nøye sammensatt blanding av 8 essensielle aminosyrer EAA, dvs. aminosyrer som må tilsettes gjennom mat siden kroppen ikke kan syntetisere dem - med en stor andel BCAA og beriket med glutamin og vitaminer! 

Disse aminosyrene er i såkalt fri form, det vil si at de ikke trenger å bli fordøyd av kroppen på samme måte som med et protein, men kan tas opp direkte i blodet. Hvis noen eller alle de essensielle aminosyrene mangler i kroppen, blir det en faktor som begrenser proteinsyntesen, og dette kan da svekke muskeltilpasningen til trening, med økt muskelnedbrytning og negativ virkning på en rekke metabolske prosesser som resultat. Et EAA-supplement fyller tomrommet og holder kroppen din i en anabol oppbyggende status. I konseptet med EAA finnes det rikelig med de forgrenede aminosyrene BCAA.

Egenskaper: 

  • 83 % protein som bidrar til å øke og opprettholde muskelmasse
  • Stor andel BCAA
  • Fantastisk gode smaker.
  • Helt fri for både fett og karbohydrater
  • 1500 mg aminosyren betain
  • Beriket med verdifulle stoffer som glutamine, vitamin B6, og C-vitamin

Mer info:

Produktet har også flere andre verdifulle stoffer, for eksempel Betaine (Trimethylglycin), som tilskrives nitrogenoksyd-utsondrende egenskaper som fremmer sirkulasjon og en følelse av pump i muskelene.

Glutamin er en viktig aminosyre for tarmen og immunforsvaret.

Taurine fungerer som en antioksidant og hjelper med å regulere væsketrykket i muskelcellene.

Vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, og C-vitamin hjelper med å opprettholde immunforsvarets normale funksjon under og etter intens trening (Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 200 mg i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av vitamin C).

Næringsinnhold per dose:

L-leucin: 2 500 mg

Betain (Trimetyl glycin): 1 500 mg

L-Isoleucin: 1 250 mg

L-valin: 1 250 mg

L-glutamin: 1 150 mg

L-glycin: 1 150 mg

L-lysin: 1 000 mg

L-fenylalanin: 785 mg

L-treonin: 785 mg

AY16: 500 mg

L-histidin: 200 mg

DL-metionin: 200 mg

L-tryptofan: 150 mg

C-vitamin (askorbinsyra): 500 mg

Vitamin B6 (pyridoxin HCL): 1, 5 mg

Ingredienser:

L-leucin, betain, surhetsreglerande medel (äppelsyra), L-isoleucin, L-valin, L-glutamin, glycin, L-lysin, L-fenylalanin, L-treonin, taurin, C-vitamin (askorbinsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), L-histidin, DL-metionin, L-tryptofan, aromer, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), färgämne (riboflavin) vitamin B6. Innehåller aspartam (en källa till fenylalanin).AZ14

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A