Maten som smaker mest og best - steinaldermat gjort på en moderne måte. Proteinrikt og friskt!
Nå vet vi det: Den mest næringsrike maten vi kan spise, er den kroppene våre er skapt for at vi skal spise. Det betyr nordisk paleo, maten vi livnærte oss på i steinalderen, da vi levde som jegere og sankere. Den gangen spiste vi proteinrikt og benyttet oss av det naturen hadde å by på. Det var lenge før vi begynte å tukle med maten og bearbeide den i hjel!
La deg fascinere: Din veiviser inn i denne spennende verdenen er crossfit-entusiasten Thomas Rode Andersen (f. 1968), kjøkkensjef på legendariske Kong Hans Kælder i København. Thomas har selv gjort en helsereise med paleo og crossfit. I Tilbake til røttene finner du fristende og inspirerende oppskrifter, små, mellomstore, og store retter til frokost, lunsj, mellommåltider og middag, i tillegg til "fete" salater, alskens tilbehør, sauser, desserter og "brød". Denne boken gir deg muligheten til selv å oppleve den gjennomgripende forskjellen som ekte, naturlig mat kan gjøre i livet ditt! Moderne steinaldermat gjør oss sterke, engergiske og friske, og forebygger livsstilssykdommer og overvekt. Hva nøler du etter?
Prinsippene er enkle: Spis naturlig, aller helst økologisk kjøtt og egg, ekte mat uten tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere. Du vil fort oppdage at denne maten er rik på smaker og farger, har spennende konsistens og er balansert i form av salt, syre, sødeme og kraft. Helt naturlig.
Velbekomme!
n