Vegan Protein Deluxe 750g

Nyhet

299 kr


Nullstill

Vi pakker og sender innen 2 virkedager fra bestillingsdato!Vegan Protein Deluxe fra Swedish Supplements er en høykvalitets proteinblanding fra nøye utvalgte veganske proteinkilder.

  • Protein med høy biologisk verdi.
  • Helt laktosfri
  • Snill mot magen
  • Forbedrer restitusjonen.
  • Støtter vedlikehold og vekst av muskelmasse.
  • God smak og løselighet!

Svenske kosttilskudd Vegansk protein deluxe består av erteproteinisolat, ris og havreprotein. Sammen danner de en uslåelig blanding av proteinkilder for et fullverdig proteintilskudd som hjelper deg å opprettholde og bygge muskelmasse hvis det brukes i forbindelse med regelmessig trening. Ved å bruke Vegan Protein Deluxe øker du det daglige totale proteininntaket og gir kroppen best mulig forutsetninger for å restituere seg etter trening. Flere studier indikerer at plantebasert proteininntak er sammenlignbart med bruk av Whey protein.

Erteprotein er veldig lett å fordøye og har høy biologisk verdi. Det kan derfor sammenlignes med animalske proteiner, men helt uten tilstedeværelse av dårlig kolesterol. Erteprotein passer for alle som er sensitive eller allergiske mot laktose, melkeprotein og gluten. Protein basert på erter gir ikke samme insulinrespons som myseprotein og er derfor bedre egnet for personer med sensitivt matsukker eller personer som bruker produkter med lav glykemisk indeks ved slanking.

Risprotein er mildt med en bred aminosyreprofil, det er rikt på naturlig forekommende vitaminer og mineraler. Sammen med havre og erter bidrar det til et fullverdig plantebasert proteintilskudd som er mildt for magen, passer for mange som lider av allergi og er lett fordøyelig.

Havreprotein er et godt supplement til de andre proteinkildene og bidrar med en rund mild smak. Havre beriker også produktet med betaglukaner som er bra for å opprettholde sunt kolesterol. Havreprotein har ernæringsmessig god aminosyresammensetning. Det har også vist seg å redusere muskelstivhet og fremme restitusjon.

 

Mengde 100g27g
Energi378kcal / 1582kJ102kcal / 427kJ
Fett6,8g1,8g
- hvorav mettet2,1g0,8g
Karbohydrater5,21,4g
- hvorav sukker0,08g0,02g
Protein73,3g19,8g
Salt0,7g0,19g
Fiber9,2g2,5g
Aminosyreprofil:100g protein
Alanine4,8
Arginine9,2
Aspartic acid10,2
Cystine1,3
Glatamic acid18
Glycin4
Histidine2,3
Isoleucin4,9
Leucine8,9
Lysin6,9
Metonin1
Fenylalin5,9
Prolin2,3
Serin5
Treonin3,7
Tryptofan1,4
Tyrosin4,2
Valin5,6

pr.porsjon = 15 g

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A