Vitargo Pure – 2kg – Natural

(1)

659 kr


Mystisk rabatt på alle klær

Bruk kode: EKSTRA


Gjelder også allerede nedsatte varer

Hvordan bli medlem?
Bli medlem i kassen ved et enkelt tastetrykk!

På lager


  • Best før: 26. juli 2025

Dette er et produkt for den som leter etter en form av kvalitets glykogen, Vitargo® er en patentert form av letttilgjengelige karbohydrater som er effektiv og bidrar deg i din søk på muskelmasse.

Vitargo® er 100 % rendyrket karbohydrat - den har unike egenskaper og er svært kjent i idrettsmiljøer for hvor effektiv produktet er. Og hvor rent det er, rene karbohydrater kan har sunnere effekt og være mer fordelaktig enn karbohydrater som finnes i matvarer med flere ulike ingredienser.

I sin molekylære struktur er Vitargo-karbohydraten veldig stor, dens form ligner på glykogen, men siden strukturen er såpass stor, forlater den tarmsystemet raskere og kroppen kan dermed ta den opp veldig raskt og få kabohydratene ut til blodbanen.

Vitargokarbohydraten har lavt osmolalitetsverdi, og det betyr at den tømmes raskere ut av magesekken - mye raskere enn en konvensjonelle karbohydrater man finner i sportsdrikker. Vitargo® Natural er helt uten smak og kan lett tilsettes proteinshaken eller annet drikke med smak.

Egenskaper:

  • Vitargo® er 100 % rendyrket karbohydrat
  • En patentert form av letttilgjengelig karbohydrat
  • Kroppen tar den opp veldig raskt og får karbohydraten ut til blodbanen
  • Vitargo® Natural er helt uten smak

Dosering:

Det er opp til deg hvor mye Vitargokarbohydrat du trenger i din diett, men en vanlig dosering er å ta ca. 72 gram, det er 2,5 måleskje, med 2 dl vann, melk eller annet passende drikke, så kan du tilsette opptil 10 dl mer veske for å få den til å løse seg opp mer.

Ofte drikkes den rett etter treningsøkten, for den tas opp mye raskere.

Advarsel:

Bør ikke erstatte normal kosthold. Følg instruksene som følger med boksen med Vitargo®.

Innhold:

100 % Vitargokarbohydrat.

SKU: 9717 EAN: 7330814001003