Women’s Best ZMA 120 Capsules-DATODEAL!

86 kr rabatt
1 vurdering

199 kr etter kampanjen

199 krDin pris


VÅRENS SISTE SALG


Flere bestselgere til årets beste priser!
Sjekk forsiden for en oversikt.

På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!  • Best før: 22. mai 2022

Sink, magnesium og amp; vitamin B6 for muskelgevinster!

  • ZMA (sink, magnesium og vitamin B6)
  • Støtter regenerering
  • Reduserer tretthet og utmattelse

Hva er ZMA?
ZMA er en kombinasjon av næringsstoffer som inneholder mineralene sink, magnesium og vitamin B6. Denne spesielt utviklede kraftige formelen har vist seg å være vellykket, spesielt innen sport, og kan spille en viktig rolle for regenerering etter intense treningsøkter.

Hva er sink?
Sink er et viktig sporstoff, som er viktig for kroppen vår. Vitenskapelige studier har vist at spesielt personer som trener eller lider av stress ofte blir rammet av sinkmangel. Også vegetarianere, veganere og mennesker med et ubalansert kosthold kan dra nytte av tilskudd med dette sporstoffet.
Viktigst er det at sink har en viktig rolle å spille i cellulær vekst og regenerering, insulinlagring, proteinsyntese og immunsystem. Kroppene våre er ikke i stand til å produsere dette sporstoffet av seg selv, og det er derfor det er nødvendig å innta tilstrekkelig mengde sink hver dag for å forhindre at mobilbalansen blir forstyrret.

Hva er magnesium?
Mineralet magnesium er viktig for menneskekroppen. Mer enn 300 metabolske prosesser er avhengige av magnesium, og det har en viktig rolle å spille i karbohydrat-, fett- og proteinmetabolisme og i cellulær energi. Muskler elsker magnesium! Av denne grunn er det spesielt populært blant idrettsutøvere, da mineralet også er viktig for muskelfunksjoner, så vel som helsen til bein, tenner og nerver.
Magnesium kan ikke produseres av kroppen selv, og det er derfor den må inntas regelmessig. Siden magnesiumlagrene i kroppene våre hovedsakelig er lokalisert i bein, muskler og nervevev, kalles magnesium også bein og muskelmineral.

Hva er vitamin B6?
Vitamin B6 er et ko-enzym og har en viktig rolle å spille i menneskekroppen. Det tjener mange forskjellige formål, der aminosyremetabolisme og nesten 100 andre metabolske prosesser også er involvert. PLP støtter også reguleringen av immunforsvaret.

Anbefalt inntak : ta to kapsler på tom mage, 30-60 minutter før leggetid.

Næringsinnhold Per til kapsler Magnesium (mg)300Vask (mg)16,6Vitamin B6 (mg)6,6

Øvrige ingredienser : Vegetabilsk cellulose

EAN: 9010128007905