Workout Empire

Regalia Future Leggings – Velvet Cake

(7)


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.


Farge
Farge: Rød

120% Squat Proof. Extra High Waist. Stylish pintuck-panels. Key Pocket. Recycled Fabric

Våre Regalia Future Leggings er vår aller bestselger, nå skapt i vår resirkulerte Mindful Polyester *. En ekstra høy formende midje, den hjerteformede baksømmen og de stilige pintuck-panelene fullfører et upåklagelig utseende. Kilen gir komfort, og det er også en smart nøkkellomme. Passer til treningsstudio, yoga, løping og som fancy hverdagsbruk.
Mindful Polyester * er laget av 73% resirkulert polyester og 27% elastan. Når du kjøper disse leggings, hjelper du med å fjerne giftige PET-flasker fra miljøet. Takk for at du har bidratt til mer bærekraftig utvikling.
Running - alt innen løpeklær for både barn, dame og herre. Vi har mange alternativer innen løpebekledning - alt fra kompresjonsklær, løpetights, løpeshorts, vindtette løpejakker, løpesko, vindtette løpevester. Løpeklær med reflekterende deler finner du også i denne kategorien. Vi er trygge på at vårt utvalg vil møte dine behov - løpeklær som passer til alle de norske værforholdene, så lenge du har tenkt å løpe, har vi deg dekket.

 

SKU: WE2062412-512 EAN: I/A SKU2: I/A