Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)
Gluten Free
Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri) – En mektig langpannepizza som hele familien kommer til å digge! Dryss over din favoritt béarnaise rett før servering, for den ultimate smaksopplevelsen!
Til vår pizza med biff & béarnaise i langpanne har vi brukt en pakke Monster Lavkarbo Fett & Forstand Bakemiks – det betyr at du selvsagt kan lage dobbel oppskrift av polarbrød-deigen istedenfor siden bakemiksen er basert på denne. Den funker nemlig utmerket til det aller meste der en normalt sett bruker lys hvetedeig, og dermed også som pizzabunn.
Fyllet har relativt få ingredienser, og du kan selvsagt bytte ut/legge til andre ting du liker om du ønsker det. Vær obs på at grønnsakene inneholder en del vann, og man må passe på å steke ut alt vannet uten å oversteke grønnsakene. Lavkarbo/keto pizzabunner er som regel mer porøs enn vanlig hvetedeig og har en tendens til å absorbere væske og bli "soggy". Derfor “siler” vi og klemmer ut overskuddsvæske før vi har den på bunnen. TIPS: ikke kast væsken, den egner seg supert i saus og gryteretter!
Vi har enda til gode å lage oppskrift på ekte bearnaise, men du finner mange oppskrifter på nett. Det finnes også ferdiglaget på butikken som bare trenger å varmes opp. Vår versjon er det vi liker å kalle “jukse-bearnaise” som er laget uten egg.
Ingredienser
Ingredienser:
- 1 pakker Monster Lavkarbo Fett & Forstand Bakemiks 185g
- 3 dl Fløte
- 1 dl Vann
- 4 stk. Egg
- 500 g Entrecote
- 300 g Bacon
- 300 g Sjampinjong
- 150 g Løk
- 150 g Paprika
- 2 fedd Hvitløk
- 400 g Revet ost
- 140 g Tomatpure
- 3 ss Sukkerfri ketchup
- 1/2 ss Tørket estragon
- 2 ss Avocadoolje eller olivenolje
- Salt og pepper etter smak