195 kr 119 kr
KUN 347 brett Red Bull Sukkefri 24x250ml – nå til 349 kr!
Førstemann får vinger – resten får FOMO.
Når det er tomt, er det tomt!
Klarnet smør brukes slik man ellers ville brukt vanlig smør - både på brødskiven, i matlaging og i annen bakst.
Klart smør er melkefett frembrakt fra smør for å skille melkefaststoff og vann fra smørfettet. Vanligvis produseres det ved å smelte smør og la komponentene skille seg etter tetthet. Men hvorfor skal man klarne smør? Klarnet smør er smør hvor melkeproteinene er fjernet slik at det tåler høyere temperatur
Klarnet smør kalles også ghee og har sitt opphav i India. I India bruker man å koke smøret på omstendelig vis for å lage ghee, og det får ofte en noe karakteristisk smak. I Norge vil vi gjerne beholde den gode smørsmaken og klarner derfor smøret på svak varme. Poenget med å klarne smøret er å separere fettet fra melkeproteinet (kaseinet). Da får man et melkefett som som regel tåles godt av melkeintolerante.
Klarnet smør brukes slik man ellers ville brukt vanlig smør. Både på brødskiven, i matlaging og i annen kakebakst.
Næringsinnhold | Per 100 gram |
Energi | 896 kcal |
Fett - hvorav mettet | 100 g 63 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter - hvorav polyoler | 0 g 0 g 0 g |
Proteiner | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingredienser: 100% ghee (melk).
Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.
- Best før: 22. desember 2022