Bodylab

Breakup Milk Chocolate Hazelnut Protein Chocolate 90g

(8)

45 kr


Tomt på lager


Lytt til den skarpe lyden av et stykke sjokolade som blir knekt i små, delikate biter. Kan du allerede merke hvordan den smelter på tungen? Det er lyden av Bodylabs nye proteinsjokolade.

Trepakning på tilbud!

Bodylab har valgt å kalle sjokoladen sin for “BreakUp”– først og fremst fordi det er dagens høydepunkt når du knekker av den første biten av deres deilige sjokolade, som inneholder opptil 20% protein og er uten tilsatt sukker. Sjokoladen kan knekkes i mindre biter direkte i posen, slik at du har en perfekt snack-bag som selvfølgelig kan lukkes og åpnes.

Det er utviklet fire varianter som alle er håndlaget på en egen dansk sjokoladefabrikk. Kun de beste råvarene er brukt - ekte, belgisk sjokolade, håndsorterte hasselnøtter fra Piemonte i Italia, premium melkeprotein og søte mandler fra California. Ingen sjokoladeplater er like, og de er alle laget med ambisjoner, kjærlighet for sjokolade og med stor omhu. De er selvfølgelig også UTZ-sertifisert. Vi er stolte av å kunne kalle vår sjokolade for en premiumsjokolade.

Næringsinnhold Per sjokolade
Energi450 kcal
Protein18 g
Karbohydrater47 g
hvorav sukker7.5 g
hvorav fiber1.5 g
hvorav polyoler30 g
Fett27 g
hvorav mettet16 g
Salt0.3 g

Ingredienser: Melkesjokolade med søtningsmiddel (søtningsmiddel (maltitol), kakaosmør, søtmelkspulver, kakaomasse, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljearoma), 10% ristede hasselnøtter, melkeproteinkonsentrat, 8% soyakrisp (soyaproteinisolat, tapiokastivelse).

Inneholder melk, nøtter og soya.

SKU: nhg-2445-a9d3-c39d EAN: 5711657047052