Bodylab Breakup Protein Chocolate 3x90g TREPAKNING

1100+ solgte110 kr rabatt

inkl. mva.


Bodylab Breakup Protein Chocolate 90g

Mellombels utilgjengeleg

Bodylab Breakup Protein Chocolate 90g

Mellombels utilgjengeleg

Bodylab Breakup Protein Chocolate 90g

Mellombels utilgjengeleg

This product is currently unavailable.

Ekspress: 1-4 dagers levering fra OsloLytt til den skarpe lyden av et stykke sjokolade som blir knekt i små, delikate biter. Kan du allerede merke hvordan den smelter på tungen? Det er lyden av Bodylabs nye proteinsjokolade.

Bodylab har valgt å kalle sjokoladen sin for “BreakUp”– først og fremst fordi det er dagens høydepunkt når du knekker av den første biten av deres deilige sjokolade, som inneholder opptil 20% protein og er uten tilsatt sukker. Sjokoladen kan knekkes i mindre biter direkte i posen, slik at du har en perfekt snack-bag som selvfølgelig kan lukkes og åpnes.

Det er utviklet fire varianter som alle er håndlaget på en egen dansk sjokoladefabrikk. Kun de beste råvarene er brukt - ekte, belgisk sjokolade, håndsorterte hasselnøtter fra Piemonte i Italia, premium melkeprotein og søte mandler fra California. Ingen sjokoladeplater er like, og de er alle laget med ambisjoner, kjærlighet for sjokolade og med stor omhu. De er selvfølgelig også UTZ-sertifisert. Vi er stolte av å kunne kalle vår sjokolade for en premiumsjokolade.

Næringsinnhold Per sjokolade
Energi450 kcal
Protein18 g
Karbohydrater47 g
hvorav sukker7.5 g
hvorav fiber1.5 g
hvorav polyoler30 g
Fett27 g
hvorav mettet16 g
Salt0.3 g

Ingredienser: Melkesjokolade med søtningsmiddel (søtningsmiddel (maltitol), kakaosmør, søtmelkspulver, kakaomasse, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljearoma), 10% ristede hasselnøtter, melkeproteinkonsentrat, 8% soyakrisp (soyaproteinisolat, tapiokastivelse).

Inneholder melk, nøtter og soya.

SKU: bodylab-breakup-protein-chocolate-3x90g-trepakning