LEVITY Adjustable Dumbbell 40kg (1 stk)

1000 kr rabatt
11 vurderinger

2999 kr


40kg (1 stk)

TIGHTS.NO FESTIVALEN NÆRMER SEG SLUTTEN


Ikke gå glipp av:

6500+ tilbud og årets laveste priser på bestselgere!

Sjekk forsiden

Kun 1 på lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!LEVITY Adjustable Dumbbells 40 kg er en genial justerbare manual med premium grep som som erstatter hele 15 par med tradisjonelle manualer. Dette gir mange variasjonsmuligheter samtidig som du sparer plass!

Dette fantastiske produktet lar deg trene med vekter fra 2 - 40 kg på en manual uten at det tar mer plass enn en enkelt hantelvekt. Manualen justeres enkelt ved å vri på håndtaket for å låse inn ønsket antall kg. Plassmangel er ofte det store problemet. For hvem har vel lyst til å dedikere et helt rom til trening med hantler bare for å ha nok motstand å velge mellom? Skal man bli sterkere er man nødt til å ha progresjon i treningen, og denne progresjonen bør komme fra en økning i vekt over tid. Med disse manualene kan du gradvis jobbe deg opp fra 2 kg til 40 kg. Med andre ord kan du ha progresjon i treningen samtidig som du sparer plass!

Trening med frivekter er en veldig bra treningsform. Du gjennomfører naturlige og funksjonelle øvelser som bygger styrke og balanse på samme tid. Bytt enkelt fra en øvelse til den neste og tren hele kroppen med kun et par manualer!

Merk at manualen selges enkeltvis uten stativ.

EAN: 9102222007971