LEVITY Full Metal Speed Rope – black


199 kr 149 kr

1 2 3 5 10
På lager

Solid og raskt hoppetau med seratert grep, kulelagre og 3 mm gummibelagt vaier

LEVITY Full Metal Speed Rope er et perfekt treningsredskap for trening av koordinasjon, balanse, eksplosivitet og utholdenhet.

Effektiv trening og fettforbrenning
Trening med hoppetau er velegnet både som oppvarming og som kondisjonstrening. Treningen aktiverer hele kroppen og er en svært effektiv måte å forbrenne fett på.

Solid grep og høy kvalitet
LEVITY Full Metal Speed Rope er fremstilt med seratert grep og lettglidende kulelagre som bidrar til et lettsvingt hoppetau som gjør det lett å holde rytmen uansett tempo.

– Konede håndtak med diskré LEVITY-logo
– Lukkede kulelagre for rask og lydløs rotasjon.
– Enkel justering av lengde gjør at hoppetauet passer alle uansett kroppshøyde
– Seraterte håndtak for godt grep selv med fuktige hender

Tren hele kroppen med speed rope!
Trening med speed rope er populært innen crossfit og blant utøvere av ulike kampsporter. Treningen gir effektiv trening av stabilitet i håndledd og underarmer, samt trening av spenst og eksplosivitet i legger, lår og sete.

LEVITY Full Metal Speed Rope gir effektiv trening og tar svært liten plass i treningsbaggen eller når du er ute på reise.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker er kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.