LEVITY

NHG Chic Black

3200+ solgte200 kr rabatt
(380)

249 kr


Black
Nullstill

Farge
Farge: Svart
Mønster: Solid

NHG Chic - feminin, moderne og kvalitetssikret hverdagssko som er laget for komfort 

NHG Chic er her for å sørge for at du er godt skodd når du skal tilbake i hverdagen. Skoen er laget av en fjærlett netting (seamless), sålen har utmerket demping for å unngå slitne ben etter en lang dag. I tillegg er det lagt til god støtte i hælen for å unngå unødvendig stress på ankelen. Skoen har også design som passer til alt, men er også lett og feminin.

Funksjoner:

  • "Fot vennlige sko"
  • Skoen har den nye Levity “L-logo” på hælen.
  • Fjærlett netting
  • Sømløs
  • God demping
  • God støtte i hælen

Størrelsesguide: Som et av våre bærekraftstiltak ønsker vi å gi deg som kunde den beste muligheten for å velge riktig størrelse på de nye skoene dine. Det kan være vanskelig å velge riktig størrelse på sko, spesielt når det handles på nett. For å unngå mest mulig bomkjøp og retur, har vi målt størrelsen på innersålen på skoene våre og lagt målene inn i skostørrelseguiden som du finner rett over feltet hvor du velger skostørrelsen din. Merk at våre mål ikke vil stemme med hva som står på skoesken du mottar. Husk at hvis du måler føttene dine må du beregne litt ekstra plass, det beste er å måle innersålen på et par sko som passer deg godt fra før. Små variasjoner kan forekomme.

Følg vaskeinstruksene som følger med skoene.

Tilbakemeldingene som har kommet inn fra våre kunder når de har brukt skoene har vært sentrale i utviklingsprosessen for å øke nivået på skoene ytterligere. Og det er de som har muliggjort neste generasjon av Levity sko.

SKU: LV-14853 EAN: I/A SKU2: I/A