LEVITY

Speedmax (S02) White

2200+ solgte200 kr rabatt
(74)

349 kr


White
Nullstill

Farge
Farge: Hvit
Mønster: Solid

SpeedMax - løpe- og treningsko som er kombinert - en fantastisk kombinasjon som gir deg ergonomiske, lette og solide sko!

Dette er en oppdatert versjon av forrige SpeedMax-en, disse skoene, 2.0, har samme såle som Levity Levitate!

Levity SpeedMax er din partner for lette joggeturer i mykt terreng, eller når skal på gymmen. Sålen er lett og responsiv, og skolisse hempene er montert i sålen for et optimalt feste rundt foten. 

Skoen anbefales i bruk på mykt underlag som grus, eller innetrening.

Levitys L-logo på siden, og Levity tekst logo på helhempen. 

Den nye SpeedMaxen er en oppdatert versjon av den første SpeedMax-en, disse skoen er lette, men faste og sterke sko som er fantastisk å gå og løpe med. SpeedMax S02 har samme, fantastiske såle som Levity Levitate. SpeedMax overgår alle forventninger til en jogge-/treningssko!

Funksjoner:

  • Joggesko
  • Lette 
  • God og solid konstruksjon
  • Svært ergonomisk design
  • S02-versjonen er oppdatert versjon av førsteutgaven, med samme såle som Levity Levitate
  • God festemetode på foten
  • Hempe på hælen
  • Hæl-til-tå drop: 11 mm

Størrelsesguide: Som et av våre bærekraftstiltak ønsker vi å gi deg som kunde den beste muligheten for å velge riktig størrelse på de nye skoene dine. Det kan være vanskelig å velge riktig størrelse på sko, spesielt når det handles på nett. For å unngå mest mulig bomkjøp og retur, har vi målt størrelsen på innersålen på skoene våre og lagt målene inn i skostørrelseguiden som du finner rett over feltet hvor du velger skostørrelsen din. Merk at våre mål ikke vil stemme med hva som står på skoesken du mottar. Husk at hvis du måler føttene dine må du beregne litt ekstra plass, det beste er å måle innersålen på et par sko som passer deg godt fra før. Små variasjoner kan forekomme.

Tilbakemeldingene som har kommet inn fra våre kunder når de har brukt skoene har vært sentrale i utviklingsprosessen for å øke nivået på skoene ytterligere. Og det er de som har muliggjort neste generasjon av Levity sko.

 

SKU: LV-18859 EAN: I/A SKU2: I/A