Outdoor & Essentials

Tech Parka M Black

(6)


Modellen er 185 cm og bruker størrelse M

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.


Passform
Ermlengde: Langermet
Passform: Regular
Farge
Farge: Svart
Mønster: Solid
Materiale
Materialfunksjon: Full zip, Glidelås lomme, Lukking med knapp, Non-Stretch
Teknologi: Tech Shield

OEs Tech Parka er unik for den svært gode funksjonaliteten og utrolig stilrene designen, du får en jakke som holder deg varm, men er samtidig lett og har overlegen pusteevne og vannavstøtende skall. 

Tilsvarende jakker koster en hel del mer enn det denne gjør, du skal lete lenge og langt etter en så god og pen jakke. Stilrenheten hever jakken, det er svært fordelaktig å ha en slik jakke som går sammen med de fleste antrekk. Og gir deg en viss klasse.  

Lang jakke i lårlengde som passer til norske vintre og kalde dager. Hette med snøring på to steder for å justere kanten. Høy hals og hakebeskyttelse med glidelås og knepping som går hele veien ned i midten. Du finner flere lommer foran samt på innsiden. Linningen er rettskåret og har justerbar snøring. Jakken er fôret og holder varmen.

Tech parkasen har et TPU-belegg som gjør den vannavstøtende, men med gode pusteegenskaper. Vannsøyle 10.000 (10k) og pusteevne 10.000 (10k).

Tech Parka har tidløs design, men utrolig god funksjonalitet, som du kan lese mer om nedenfor. Men denne jakken er laget for deg som trenger en som kan brukes til jobb eller studier, eller i hverdag, den stilrene designen gjør den svært pen. 

Funksjoner: 

 • Parkasjakke 
 • Hette
 • Fôret
 • Svært pen design
 • Klassisk look
 • Allsidig: kan brukes til mange anledninger
 • Vannsøyle: 10k
 • Pusteevne: 10k
 • Glidelås foran
 • Flere lommer
 • Varm og isolerende 
 • 100 % polyester 

Følg vaskeinstruksene på plagget.

Les mer om Tech Parka: 

OEs Tech Parka har en utrolig tidløs design. Tanken bak jakken har vært å skape noe klassisk, men samtidig med moderne kvalitet og god funksjonalitet.

Du vil ikke finne noen merker eller noe annet som tar bort fra den rene designen til jakken.

Tech Parka er i lårlengde, relativt lang, den er fôret for å sikre at du holder deg varm i de kaldeste månedene av året.

Jakken er utrolig lett men samtidig veldig varm, dette skyldes måten jakken er designet på. Det brukes ulike lag og polyesterbasert fôr for å holde jakken lett og varm.

Det ytterste skallet er TPU-belagt, det vil si, vannavstøtende og tåler både regn og snø. Tech Parka er utvilsomt en av de bedre jakkene på markedet når det gjelder å motstå fuktighet.

Denne jakken er så robust og god at den tåler maskinvask. Det anbefales ikke å utsette jakken for unormal belastning gjennom svært høye temperaturer eller ved svært kraftig vask, noe som kan bryte ned stoffet. Men hvis du vasker den, som anbefalt i bruksanvisningen som følger med, vil du kunne vaske jakken uten at den slites ut.

Slitestyrke og funksjonalitet har vært viktig i jakkens produksjon, så du kan regne med å ha denne jakken lenge.

SKU: OE-15791 EAN: I/A SKU2: I/A