: Lageret jobber doble skift for dere, og alle bestillinger sendes raskt ut 🙂
Les mer om håndteringen hos Tights

Postet på

Enkel og nydelig sukkerfri kransekake

bilde (1)

Ingenting er som å fylle stuen med duften av nystekte julekaker, og kransekaker er kjent som festkaken over alle festkaker og passer til perfekt til den store nyttårsfesten. Disse kransekakestengene dufter like godt som de smaker og er en sunnere variant uten tilsatt raffinert sukker.

Mindre blodtrykk, mer antioksidanter

Hovedingrediensen i kransekaker er mandler, og dette gjør kransekaken betydelig mer næringsrik enn de fleste andre julekaker. Mandler har den fantastiske egenskapen at de øker mengden av antioksidanter i blodstrømmen, reduserer blodtrykket og bedrer blodstrømmen i kroppen. Mandler er også kjent for å inneholde fordelaktige stoffer som E-vitamin og sunne fettstoffer som er spesielt gunstig for hjertet ditt.

For å få kransekakestengene seige i midten er deigen laget med dadler. Dadlene sørger både for sødme og bidrar til den gode seige konsistensen som er karakteristisk for kransekaker, i tillegg til at de er energirike og en ypperlig kostfiberkilde. Dadler er også en god kilde til magnesium og kalium.

Den andre fantastiske ingrediensen i disse kransekakestengene er Sukrin GoldDette gir smaken og følelsen av brunt sukker, men med 98% færre kalorier enn vanlig sukker. Dette gjør at kaken også kan spises av diabetikere!

Slik lager du sukkerfri kransekake

Ingredienser til ca. 24 stk:

Fremgangsmåte

  1. Kjør alt innholdet i en kjøkkenmaskin til det blir en deig. En god stavmikser fungerer også bra.
  2. Rull sammen kransekakestengene i ønsket størrelse og plasser dem på et stekebrett med bakepapir. Dersom deigen blir for klissete kan du tilsette litt mandelmel.
  3. Stek kransekakestengene i 10-15 min og avkjøl på rist.
  4. Pynt med melisglasur laget av sukrinmelis.

Lykke til!