Eyda

Ellie Ultralight Pocket Shorts Jade

Nyhet

699 kr


Jade
Nullstill

Farge
Farge: Grønn
Materiale
Materialfunksjon: Lomme

Ellie Ultralight Tights er laget av vårt ultralette materiale, som er opptil 40% lettere enn andre EYDA-tights. Tightsen er designet for å gi deg ultimat bevegelsesfrihet og komfort. Det lette og svært tøyelige materialet er med på å gjøre denne tightsen squat proof og bidrar til godt «hold».

Ellie Ultraligt Tights har et enkelt look med en gjennomgående søm på benets utside og innside samt en refleks-logo på siden av høyre lår. Det er ingen sømmer foran, men en diskret kile er sydd inn mellom bena som beskyttelse mot den såkalte «cameltoe».

Livet er høyt og laget av et fast stykke med innlagt mesh, noe som sikrer at tightsen ikke ruller og holder seg der den skal. Innvendig i livet på baksiden er en liten lomme sydd inn med plass til nøkler eller andre småting.

Ellie Ultralight Tights er egnet for de fleste former for aktivitet, fra løping og høyintensiv trening til rolige yogaøkter.

Dersom du tidligere har forelsket deg i vår Ellie Ultralight Pocket Tights, men har savnet en modell uten lommer på siden, er dette svaret på dine bønner.

Materiale: 75% nylon, 25% elastane

SKU: 1149-J EAN: I/A SKU2: I/A