LEVITY

NHG City Stone Blue

1000+ solgte200 kr rabatt
(358)

299 kr


Stone Blue
Nullstill

Farge
Farge: Blå
Mønster: Solid

Nå har Levity kommet med de ultimate fritidskoene som også kan brukes som treningssko! 

NHG City Stone-skoene kan være en fantastisk gave til hun som løper, turgåere eller folk som ser etter et par gode sko å gå i på fritiden og på jobb. Skoene kan også være en gave for deg selv hvis gåskoene dine trenger en oppfriskning – flere kommer også til å merke hvor godt de presterer på gåturer. Den stødige ankelstøtten ved mansjetten og den sklisikre hælkoppen vil hjelpe deg å føle deg trygg når du rusler utendørs. Og ikke bekymre deg: De kan brukes innendørs også!

Passformen, særlig ved fotåpningen og sidestøttene vil kunne bidrar med god støtte gjennom hele dagen. Bunnsålen sikrer komfort og god demping, sålen er samtidig responsiv og ganske lett. Det sikrer at skoene er lette i gange, men konstruksjonen og overflaten av skoene er laget av et sterkt materiale - det puster bra og sikrer god ventilasjon.

Du finner kun Levitys L-logo på de ytterste sidene og en liten på baksiden. 

Du kan bruke disse skoene som fritidsko, men de kan også trenes med akkurat like bra som andre joggesko.

Funksjoner:

  • Joggesko
  • Kan brukes som fritidsko
  • Lette sko
  • Slitesterk konstruksjon
  • Responsiv såle med god demping
  • Mansjett ved fotåpningen
  • God støtte

Størrelsesguide: Som et av våre bærekraftstiltak ønsker vi å gi deg som kunde den beste muligheten for å velge riktig størrelse på de nye skoene dine. Det kan være vanskelig å velge riktig størrelse på sko, spesielt når det handles på nett. For å unngå mest mulig bomkjøp og retur, har vi målt størrelsen på innersålen på skoene våre og lagt målene inn i skostørrelseguiden som du finner rett over feltet hvor du velger skostørrelsen din. Merk at våre mål ikke vil stemme med hva som står på skoesken du mottar. Husk at hvis du måler føttene dine må du beregne litt ekstra plass, det beste er å måle innersålen på et par sko som passer deg godt fra før. Små variasjoner kan forekomme.

Følg vaskeinstruksjonene på skoene.

 

 

SKU: LV-18425 EAN: I/A SKU2: I/A