Bodylab Clear Weight Gainer 1.5kg

1000+ solgte
11 vurderinger

299 kr uten rabattkode

229 krmed rabattkoden MERKE


1.5kg

Bruk koden: MERKE


Gjelder over 5.000+ merkede produkter!

Sjekk forsiden

Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!



NO MORE HEAVY WEIGHT GAINERS!
En lett og forfriskende weight gainer-shake? Yeah, right.

Ta det med ro, vi har ikke gått ned en vektklasse. I stedet har vi utviklet et helt nytt, tørsteslukkende alternativ til tradisjonelle weight gainers, fremstilt av premium clear protein-isolat og en blanding av raskt og langsomt opptakelige karbohydrater.

Clear Weight Gainer er for deg som ønsker å bygge opp muskelmassen, men som har vanskelig for å dekke kaloribehovet. Produktet har det samme høye kaloriinnholdet som alminnelige weight gainers, men i en mer forfriskende utgave som fyller mindre i magen. Vi har tilsatt tre forskjellige sukkerarter – to raskt opptakelige, sukrose og dekstrose, og den langsomt opptakelige maltodekstrin.

Bare bland pulveret med iskaldt vann, shake i 15-20 sekunder og gled deg til en klar, forfriskende sportsdrikk.

CLEAR AND CLEAN
Vi streber alltid etter å finne den reneste formuleringen av ingredienser uten unødvendige tilsetningsstoffer. Derfor har vi brukt samme konsentrerte valleproteinisolat som du finner i vårt innovative Clear Whey-proteinpulver, og akkurat som i Clear Whey har vi brukt danskprodusert valleproteinisolat av aller høyeste kvalitet. Begge smaksvariantene er laget med naturlige aromaer og inneholder kun 1,8 % fett og 0,2 % laktose.

Når man bruker så rene ingredienser som vi gjør, vil produktet helt naturlig skumme når man shaker det. I stedet for å tilsette flere ingredienser valgte vi å la den være som den er – det synes vi var det beste. Hvis du ønsker en shake helt uten skum, anbefaler vi at du lar shakeren stå uten lokk i fem minutter før du drikker av den. Du får aller best resultat hvis du heller vann i shakeren før du tilsetter pulveret.

Bruk Clear Weight Gainer som supplement til et sunt og næringsrikt kosthold. Produktet kan også brukes som erstatning for 1-2 av dagens måltider, som energibooster før trening eller som restitusjonsdrikk etter en lang treningsøkt, hvor du trenger å fylle opp kroppens energilagre.

Clear Weight Gainer kommer i to fruktige smaker – Raspberry Rush med smak av friske bringebær, den klassiske Ice Tea Peach og den søte, sommerlige Sweet Orange.

Blandingsforhold: 100 g (2 toppede scoops) pulver til 400 ml vann.
1 servering inneholder 386 kcal

Næringsinnhold:
Innhold pr.100 g
Energi1.616 kJ / 386 kcal
Fett1,8 g
- herav mettede fettsyrer1,2 g
Karbohydrater68 g
- herav sukkerarter41 g
Protein23 g
Salt0 g
Ingredienser
myseproteinisolat (melk) (inneholder emulgator (soyalecitin)), Maltodekstrin, dekstrose, sukker, aroma, farge , søtningsmiddel (sukralose).
SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A