96981_Funksjonell_Mat_AS_FiberSirup_gold__450_g_1
96981_Funksjonell_Mat_AS_FiberSirup_gold__450_g_1

FiberSirup Gold 450g

84 kr

På lager

Leveringstid: 1-4 dager

FiberSirup er en søt sirup av nyttige prebiotiske fibre som både smaker godt og gjør godt for hele kroppen. Den lages av et plantefiber som heter isomalto-oligosakkarid (IMO-sirup). Vi kaller den FiberSirup, og lanserer den i to ulike varianter:

FiberSirup Gold er tilsatt en liten mengde stevia og malt­ekstrakt. Den har en gyllen farge og en fyldig søtsmak. Fiber­Sirup Gold er et sunnere alternativ til honning og sirup, og er ideell over pannekaker, yoghurt, grøt, bær, is og desserter. FiberSirup Gold er like søt som sukker/sirup.

  • Hele 70 g fiber og kun 5 g sukkerarter per 100 gram
  • En sunn erstatning til sirup og honning
  • Vidundermiddel i hjemmelagde barer

Ingredienser:
Isomalto-oligosakkarider,  maltekstrakt (inneholder <20 ppm gluten), søtstoff: steviolglykosider fra steviaplanten.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Funksjonell Mat

Funksjonell Mat AS er en norsk bedrift som siden 2007 har tilbudt innovative og velsmakende produkter som gjør det enklere å leve sunt. Alle produktene er basert på naturlig ingredienser og er utviklet i Norge av deres egne produktutviklere. Etterspørselen etter funksjonell mat fra Norge har økt enormt de siste årene og Funksjonell Mat leverer nå norskutviklet mat til de fleste land i Europa. Funksjonell Mat er også Gasellebedrift.

Vis alt fra Funksjonell Mat