Lean Lime Energy Drink 330ml

372400+ solgte10 kr rabatt
388 vurderinger

19 kr etter kampanjen

19 krDin pris


330ml
På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!  • Best før: 16. november 2023

HEI DU! Sommerens nyhet på drikkefronten er her! Smak på denne eller angre resten av ditt liv!

Lean Lime er en nylansert energidrikk med ekslusivitet på Tights.no - det betyr at du inntil videre KUN får kjøpt den hos oss. Til gjengjeld vil vi gi deg veldig hyggelig pris på energidrikken i hele sommer!

Lean Lime har en frisk og syrlig smak av våre favorittsommerfrukter: sitron og lime. Smaken tar det beste fra Sprite og Schweppes og danner en symbiose som blir til en fest i munnen som ikke avtar før langt ut i de små timer og til da naboen har ringt til politiet.

Designet er lekent og behagelig på øyet, som en sommerflørt fra Tinder. I motsetningen til sommerflørten fra Tinder vil imidlertid Lean Lime forbli ved din side så lenge du ønsker. Kanskje det blir livslang kjærlighet? Lean Lime er uansett ikke sjalu og du kan gjerne drikke Coca-Cola i dens nærvær.

Nevnte vi at den er sukkerfri? En boks Lean Lime inneholder null kalorier - de kan du få fra andre steder, om du ønsker det. Du kan derfor ha god samvittighet på alle måter nå du drikker Lean Lime - vi kan også garantere at ingen dyresteting ble gjennomført under utviklingen og den er GARANTERT fri for palmeolje.

Lean Lime inneholder også koffein - faktisk hele 100 mg per boks. Dette har vi tilsatt fordi vi alle som en kan trenge et ekstra boost iblant, og tross alt - hva ville en "energidrikke" vært uten energi? Vi vil for øvrig ikke anbefale å kombinere Lean Lime med alkoholholdige drikker - MEN vi vet at det har blitt gjort, og ryktene sier at de var gøy. Men igjen - det vil vi selvsagt fraråde på det aller, aller sterkeste.

OBS: du vil kanskje merke at Lean Lime har 2 kroner i pant per boks. Dette nye regler i Norge og vil i løpet av året gjelde alle bokser på 330 ml. Vi skjønner at det kan virke mye å betale 2 kroner i pant per boks, MEN husk at du får igjen hver eneste krone når du panter boksene. Hvis du da ikke er en av de som trykker på den lotteriknappen på panteautomaten - for hvem vinner egentlig på det?

Hvis du fremdeles ikke er overbevist vil du kanskje aldri bli det, men la oss oppsummere:

Egenskaper:

  • Nydelig smak av sitron og lime
  • 100 mg koffein
  • 0 kalorier
  • Du blir penere og vil doble din inntekt

Ok, tre av fire i hvert fall!

NæringsinnholdPer 100 ml
Energi0 kcal/kJ
Fett0 gram
Karbohydrater0 gram
Proteiner0 gram
Salt0 gram

Ingredienser: Kullsyret vann, sitronsyre, aroma, surhetsregulerende middel (natriumsitrat), koffein (0.06%), stabilisator (arabigummi), søtningsmiddel (sukralose, acesulfam k)

EAN: 7090046149156