LEVITY

Fitness Foam Roller – pink

600+ solgte

499 kr


Tomt på lager


Bestselger fra LEVITY! Effektiv massasjerulle med lekker design perfekt for funksjonell trening og selvmassasje

LEVITY Fitness Foam Roller er produsert av vannavstøtende EVA-materiale av høy kvalitet for lengst mulig varighet. Kjernen er støpt i solid PE-plast og massasjerullen er designet for å tåle langvarig bruk uten å miste sin opprinnelige form.

Effektiv behandling med selvmassasje
Fysioterapeuter, personlige trenere og idrettsutøvere bruker foam rollers for effektiv behandling med triggerpunkt-massasje som løser opp muskulær stivhet og bedrer fleksibiliteten.

- Lekker design med diskré LEVITY-logo og sort kjerne
- Perfekt for selvmassasje, tøying, pilates og trening av kjernemuskulatur
- Stort utvalg av enkle treningsøvelser
- Yttermål: 14x33 cm

LEVITY Fitness Foam Roller har en strukturert overflate spesielt egnet for å massere muskulaturen når man ruller over den. Knottene på overflaten er faste, men likevel fleksible og etterligner derfor den samme effekten som en erfaren massør skaper med hendene. Se vårt utvalg av treningsutstyr!

Reguler belastningen selv!
Belastningen reguleres enket ved å endre trykket på de kroppsdelene som masseres. Massasjerullen gjør det enkelt å komme til store muskelgrupper på ryggen, lårmuskulaturen, leggene og i seteregionen.

Funksjonell styrketrening med foam roller
Til styrketrening egner foam rolleren seg svært godt til ulike plankeøvelser der beina støttes mot rullen og man varierer motstand og vanskelighetsgrad ved å rulle den frem og tilbake.

Forebyggende og rehabiliterende effekt
Bruk rullen rett etter trening for effektiv massasje av bindevev og muskulatur som kan bidra til mer blodgjennomstrømning og raskere restitusjon. Effektiv selvmassasje kan ha positiv effekt på ryggsmerter, nakkeplager og andre muskel- og skjelettlidelser. LEVITY Fitness Foam Roller er derfor et effektiv redskap til både forebyggende og rehabiliterende hjemmetrening.

SKU: nhg-a28e-35ca-25c1
Kjøp