LEVITY Premium Fitness – Foam Roller Ultralight

800+ solgte29 kr rabatt
2 vurderinger

129 kr 101 kr inkl. mva.


Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloEffektiv massasjerulle fra Levity med lekker design perfekt for funksjonell trening og selvmassasje.

Foam Roller Ultralight fra Levity

LEVITY Foam Roller Ultralight er produsert av vannavstøtende EVA-materiale av høy kvalitet for lengst mulig varighet. Rullen er helstøpt og massasjerullen er designet for å tåle langvarig bruk uten å miste sin opprinnelige form.

Med en foamroller oppnår du effektivt behandling med selvmassasjeFysioterapeuter, personlige trenere og idrettsutøvere bruker foam rollers for effektiv behandling med triggerpunkt-massasje som løser opp muskulær stivhet og bedrer fleksibiliteten.

Egenskaper:

  • Lekker design med diskré LEVITY-logo preget inn i endestykkene
  • Perfekt for selvmassasje, tøying, pilates og trening av kjernemuskulatur
  • Stort utvalg av enkle treningsøvelser
  • Yttermål: 15×30 cm

LEVITY Foam Roller Ultralight har en strukturert overflate spesielt egnet for å massere muskulaturen når man ruller over den.

Reguler belastningen selv!
Belastningen reguleres enket ved å endre trykket på de kroppsdelene som masseres. Massasjerullen gjør det enkelt å komme til store muskelgrupper på ryggen, lårmuskulaturen, leggene og i seteregionen.

Funksjonell styrketrening med foam roller
Til styrketrening egner foam rolleren seg svært godt til ulike plankeøvelser der beina støttes mot rullen og man varierer motstand og vanskelighetsgrad ved å rulle den frem og tilbake.

Forebyggende og rehabiliterende effekt
Bruk rullen rett etter trening for effektiv massasje av bindevev og muskulatur som kan bidra til mer blodgjennomstrømning og raskere restitusjon. Effektiv selvmassasje kan ha positiv effekt på ryggsmerter, nakkeplager og andre muskel- og skjelettlidelser. LEVITY Foam Roller Ultralight er derfor et effektiv redskap til både forebyggende og rehabiliterende hjemmetrening.

SKU: 400-400020 EAN: 7090046146964